Ai nevoie de un aspirator de secretii? Clic Med Trade are solutia potrivita pentru tine!

Ai nevoie de un aspirator de secretii? Clic Med Trade are solutia potrivita pentru tine!

Ai nevoie de un aspirator de secretii? Clic Med Trade are solutia potrivita pentru tine!Vrei sa-ti deschizi o clinica particulara si ai nevoie de o multime de aparate, ustensile si consumabile specifice domeniului medical? In toata nebunia achizitionarii de articole trebuincioase pentru bunul mers al clinicii tale sa nu uiti si de cele mai mici, cum sunt si aspiratoarele de secretii. Acestea sunt indispensabile atunci cand ai de efectuat o interventie chirurgicala de mica anvergura, caci daca nu le ai lucrurile se pot complica. Tocmai de aceea trebuie sa acorzi o atentie deosebita cumpararii unui aspirator de secretii de calitate superioara, care sa-ti reziste foarte multi ani.

Daca te intrebi de unde poti cumpara un astfel de aspirator de secretii, intra si tu pe site-ul companiei Clic Med Trade si alege dintre cele trei modele disponibile. Cum cumperi? Adaugi produsul in Cosul de cumparaturi si expediezi cererea. Dar sunt si cazuri in care produsele sunt aduse doar pe comanda. Poti lua legatura cu Clic Med Trade online sau direct, prin telefon. In cel mai scurt timp posibil produsul iti va fi disponibil. Plata o poti face online sau prin ramburs, depinde ce modalitate iti este mai confortabila in acel moment. Livrarea se face fie prin curier, fie prin Posta Romana, astfel incat vei fi nevoit sa astepti cateva zile.

Top 3 aspiratoare de secretii de la Clic Med Trade

1. VEGA aspirator de secretii. Primul tip de aspiratoare de secretii comercializat de catre Clic Med Trade se poate aduce numai pe comanda. In momentul in care ti-l doresti, iei legatura cu echipa companiei si aceasta va comanda aspiratorul dorit de tine si apoi iti va fi livrat. Este un aspirator portabil si poate fi utilizat atat pentru uz personal, cat si pentru uz medical. Cand se utilizeaza? Pentru chirurgia de nivel mic si se foloseste pentru absorbitia orala, nazala sau traheica a secretiilor si a lichidelor cum este mucusul sau sangele. Poate fi utilizat si pentru adulti, dar si pentru copii. Puterea este ajustabila printr-un regulator cu vacuum. Are si indicator de absorbtie. Recipientul in care se aduna secretiile este confectionat din policarbonat de 1 l, incasabil si autoclavabil la 120 de grade Celsius. Este prevazut si cu un sistem antiumplere, tub de conectare confectionat din silicon si filtru antibacterian.

2. SUPER VEGA aspirator de secretii. Se aseamana foarte mult cu modelul anterior, doar ca acesta poate fi prevazut cu recipient de 1000 ml sau de 2000 ml. Puterea de absorbtie este de 40 de litri pe minut. Este micut, are o greutate de doar 3.6 kg si consuma doar 106 W. Il poti comanda simplu, prin adaugarea in cosul de cumparaturi.

3. SUPER VEGA 2 aspirator de secretii. Aparatul este compact si elegant si se utilizeaza, de asemenea, pentru chirurgia de nivel mic. Are o greutate de doar 3.6 kg si puterea de absorbie este de 40 litri pe minut. Recipientul din policarbonat este de 2 l si este prevazut cu capac. Si acesta va fi adus doar pe comanda.

Mai exista si varianta SUPER VEGA aspirator de secretii alimentat la baterii cu o putere de absorbtie de 30l/min si SUPER VEGA aspirator de secretii alimentat la baterii cu o putere de Ai nevoie de un aspirator de secretii Clic Med Trade are solutia potrivita pentru tine!116l/min. Indiferent pentru care dintre aceste cinci modele te vei decide, fii sigur ca ai facut o alegere excelenta si ca vei avea parte de calitate si de rezistenta la maxim!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege si tu un aspirator de secretii Clic Med Trade. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Clic Med Trade? Suna la numerele 0752-542.633 si 0374-921.864 sau trimite un e-mail pe adresa office@clicmed.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.