Alegerea tipului de ceara de epilat

ceara epilat

ceara epilat

Folosirea unor metode de indepartare a parului de pe corp care sa se bazeze pe ceara de epilat reprezinta o metoda grozave de a mentine o piele fina si neteda. Aceasta metoda poate fi aplicata pe aproape toate zonele corpului in care apare parul nedorit. Aceasta operatiune se poate face intr-un salon si reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care nu au experienta si nu o pot face la domiciliu. Cu toate acestea, indepartarea parului cu ceara de epilat poate fi destul de scumpa la un salon de cosmetica asa ca propriul domiciliu ramane o alternativa grozava. Pentru cei care nu au mai facut astfel de lucruri, trebuie sa stie ca sunt mai multe tipuri de ceara de epilat si trebuie sa il alegeti pe cel care vi se potriveste.

Ceara de epilat gata preparata

Una din cele mai folosite produse este ceara de epilat gata preparata. Aceasta este un tip de ceara de epilat care nu are nevoie de incalzire si poate fi folosita direct din tub. Materialul este intins pe zona care urmeaza sa fie tratata cu ajutorul unei spatule speciale. Apoi, se aplica benzi de material, apasate usor si smulse cu repeziciune. Parul este indepartat de la radacina cu ajutorul benzilor de material. Apoi, acest benzi pot fi spalate si reutilizate sau se pot achizitiona unele noi.

Ceara de epilat tare

O alta forma foarte populara de ceara de epilat este cea intarita. Aceasta are nevoie sa fie incalzita si devine moale si usor de intins. Exista doua forme de baza de ceara de epilat tare. Una este folosita cu un incalzitor special care este un tub alimentat la curent iar temperatura este controlata pentru a incalzi substanta la temperatura dorita. O alta metoda este folosirea unui vas cu apa calda in care este introdus tubul cu ceara de epilat astfel incat acesta sa fie incalzit incet.

Benzi cu ceara de epilat

Exista de asemenea benzi cu ceara de epilat gata formate si care sunt folosite pentru indepartarea parului. Acestea sunt de obicei benzi din plastic care au aplicata pe ele ceara. In mod obisnuit, aceste benzi sunt duble, cu startul de ceara presat. Puteti sa taiati benzile la lungimea si latimea dorita pentru o aplicare usoara. Apoi plasati banda pe zona de pe care vreti sa indepartati parul si trageti rapid. Acceasta optiune este mai comoda si lasa mai putina mizerie si este un bun punct de inceput pentru cei care sunt noi in fomeniu.

Ceara de epilat preparata acasa

Daca vreti cu adevarat sa economisiti bani, atunci puteti sa va preparati chiar dumneavoastra propria ceara de epilat acasa, folosind ingrediente care se gasesc in mod normal in orice gospodarie. Zaharul, mierea si sucul de lamaie sunt componente obisnuite din ceara de epilat facuta acasa. Acest tip de preparat poate fi folosit si apoi poate fi pastrat in frigider. Este bine sa fie folosit cu un aparat de incalzit ceara sau, mai simplu, poate fi incalzit in cuptorul cu microunde si apoi aplicat cand este nevoie.

Pentru mai multe informatii www.Tpb.Ro

admin

admin