Suc de mere natural Merita Bio!

Delicii sanatoase cu suc natural de mere de la Merita Bio

Delicii sanatoase cu suc natural de mere de la Merita BioPentru un stil de viata sanatos si pentru un organism puternic se recomanda consumarea unui suc natural de mere de cea mai buna calitate. Merita Bio comercializeaza suc natural de mere de cea mai buna calitate, fara coloranti sau conservanti, din fructe proaspat culese din propria livada. Produsul realizat de aceasta firma este 100% natural si asigura doza zilnica de vitamine necesara organismului pentru o buna functionare. Sucul de mere natural Merita Bio poate fi consumat si de catre cei mici, intrucat nu contine substante care pot dauna sanatatii.

Consumul de suc de mere natural Merita Bio asigura doza zilnica de vitamine si nutrienti necesari organismului. Sucul este ambalat corespunzator, utilizand sistemul de ambalare bag in box. Acesta este considerat o varianta neconventionala de imbuteliere, avand avantaje precum faptul ca este reciclabil, dar si faptul ca se mentine proaspat intre 4 si 6 saptamani, fara a se oxida.

Beneficiile sucului natural

Sucul de mere natural contine vitamine importante pentru mentinerea sanatatii. In plus, el este considerat un excelent antioxidant, folosit de organism pentru tratarea si prevenirea bolilor. Consumat cu moderatie, sucul de mere poate ajuta la pierderea in greutate si la reducerea colesterolului. Sucul produs de Merita Bio se diferentiaza de celelalte produse de acest gen prin faptul ca nu contine conservanti, coloranti, indulcitori sau alte substante nocive ce pot dauna sanatatii tale. Cu un gust dulce-acrisor, acesta este valabil 30 de zile de la data deschiderii.

Plin de vitamine, sucul natural bio este doza perfecta pentru o zi mai buna. Fie ca este baut dimineata, in timpul zilei sau seara, vei fi plin de energie, iar gustul dulce acrisor al merelor cultivate ecologic te va surprinde. Merita Bio este obtinut din mere certificate ecologic, proaspat culese din livada proprie din Cheresig, judetul Bihor si sortate in functie de calitate. Merita Bio dispune de livada proprie de meri din care culege fructele prin intermediul carora este obtinut cel mai delicios si cel mai proaspat suc natural. Livada Merita Bio este atent ingrijita, iar proprietarul care furnizeaza merele nu trateaza pomii chimic, deoarece soiurile pe care acesta le are in livada sunt rezistente, cumparate din Ungaria. Merele care nu sunt conform standardelor se pastreaza separat si se vand micilor gospodari autohtoni. Merele sortate cu atentie se spala, dupa care se introduc in aparatul de ultima generatie care le taie, le preseaza si le imbuteliaza in mod aseptic.

De ce sa alegi Merita Bio?

Cu sediul in Oradea, compania Merita Bio produce si comercializeaza suc de mere natural. Procesul de realizare al sucului la cutie Merita Bio este complex, fiind in conformitate cu standardele de calitate impuse. Fabricarea si imbutelierea se realizeaza urmand niste etape standard, merele fiind atent selectionate in vederea realizarii sucului natural. Un lucru extrem de important de retinut este faptul ca merele nu sunt tratate chimic, fiind produse bio. Pentru informatii suplimentare si comenzi acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Merita Bio.

Datele de contact ale firmei Merita Bio

Adresa firmei: Cheresig, Nr. 445A, Oradea

Telefon: 0728 302 975