Tevi otel fara sudura de la Valro Trade, de cea mai buna calitate!

Gasiti tevi otel fara sudura, de calitate foarte buna, in oferta Valro Trade! Luati legatura cu reprezentantii acestei firme si solicitati informatii detaliate! Important de stiut: in catalog sunt mai multe tipuri de tevi. Alegerea lor depinde de cerinte si necesitati.

Tevi otel fara sudura – utilizari diverse

Daca aveti nevoie de tevi otel fara sudura inseamna ca va desfasurati activitatea in domeniul industriei, in cel al prelucrarii petrolului sau detineti o firma care se ocupa cu racordul la gaze naturale. Da, acestea sunt trei dintre domeniile in care se folosesc cu precadere tevi otel fara sudura. De ce? Pentru ca…

– sunt superioare calitativ tevilor clasice. Intr-un domeniu in care se lucreaza cu substante si gaze periculoase, echipamentele trebuie sa fie foarte bune. Altfel, se pot inregistra tot felul de situatii neplacute;

– nu cedeaza la presiune, iar asta datorita faptului ca nu au nici un punct de sudura pe suprafata lor;

– sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde din domeniu. Intregul proces de fabricare este atent supravegheat de angajatii calificati.

In oferta Valro Trade se gasesc: tevi cu granulatie fina, tevi laminate la cald, tevi din otel nealiat / aliat si tevi trase la rece. Alegeti ce va trebuie in functie de cerintele si domeniul dumneavoastra de activitate.

5 avantaje colaborare cu Valro Trade

Dintre firmele din domeniu, existente pe piata, Valro Trade este ceea ce cautati. Iata ce avantaje veti avea daca veti stabili o colaborare cu reprezentantii acesteia:

– toate solicitarile sunt tratate cu seriozitate, promptitudine si profesionalism. Asadar, din start este eliminata ideea de intarziere sau de amanare in ceea ce priveste onorarea unei comenzi;

– oferta este diversa. In afara de tevi otel fara sudura, la Valro Trade veti gasi si tevi din otel sudate si tabla. Clientilor nu le ramane decat sa rasfoiasca oferta si sa aleaga produsele necesare lor;

– costurile nu sunt la fel de mari ca la firmele concurente;

– produsele sunt de calitate foarte buna, fiind fabricate in conformitate cu standardele ISO si SREN;

– Valro Trade investeste in mod constant din adaptarea produselor si serviciilor, dar si in dezvoltarea continua, pentru a raspunde cerintelor pietii si, bineinteles, pentru a-si mari numarul de clienti.

Sa facem cunostinta cu Valro Trade!

Valro Trade este o firma cu sediul in Galati, al carei obiect de activitate consta in comercializarea produselor metalurgice. In oferta, printre altele, se gasesc si tevi otel fara sudura. Personalul calificat si cu experienta in domeniu, utilajele moderne si calitatea foarte buna a materialelor folosite sunt doar trei dintre atuu-urile acestei firme, datorita carora face fata oricarei provocari venite din partea clientilor.

Pentru fabricarea produselor comandate, angajatii au la dispozitie mijloace de transport, poduri rulante, echipamente de ultima generatie si spatii de depozitare.

Firma Valro Trade va asteapta cu tevi otel fara sudura de cea mai buna calitate! Rasfoiti oferta si comandati produsul care va este necesar! Ca sa discutati amanuntele unei viitoare colaborari, sunati la unul din numerele de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Galati, str. Buzdugan, nr. 2760

Telefon: 0745.575.213, 0728.575.213