Alunga insectele si artropodele cu capcane UV

Alunga insectele si artropodele cu capcane UV

Alunga insectele si artropodele cu capcane UVO fi vara anotimpul tau preferat cu mult soare, caldura, mare, balaceala, relaxare si concediu, insa sezonul estival mai are si alte „bucurii” pentru tine: tantari, muste, artropode si alte insecte care mai de care mai respingatoare care nu numai ca au un aspect prea putin atragator, insa sunt si sacaietoare si nu te lasa sa dormi noptile. Din fericire, de acum incolo nu mai trebuie sa-ti faci griji din cauza lor, sa cumperi spray-uri si tot felul de pastile urat mirositoare, nu ai nevoie decat capcane UV si treaba este ca si rezolvata!

Ce sunt capcane UV?

 

Capcane UV sunt capcanele anti-insecte precum mustele si tantarii. Toata lumea stie ca acestea pot fi purtatoare de organisme si pot fi raspunzatoare pentru raspandirea de boli – s-a dovedit ca o singura musca te expune la nici mai mult, nici mai putin de 1 milion de bacterii -, dizenterie, de E.coli, Salmonella sau Listeria, afectand atat animalele, cat si oamenii. In plus, toate aceste insecte zburatoare iti creeaza o stare de disconfort, nu te lasa sa dormi noaptea sau ziua.

Pastrarea unei igiene corespunzatoare este imperios necesara nu numai in acele spatii unde se manipulaza produse de origine animala sau alimente – abator, spatii de alimentatie publica, sali de muls a laptelui, sali de procesare a laptelui, grajduri sau staule unde combaterea mustelor, in special, cat si a altor inspecte zburatoare este o adevarata provocare, ci si in propria ta locuinta.

In ajutorul tau vin capcane UV, capcane anti-insecte dotate cu lampi ultraviolete. Acestea sunt o alternativa ecologica deosebit de eficienta, de silentioasa si de igienica prin care poti combate mustele, tantarii, alte insecte zburatoare si artropodele.

Cum functioneaza aceste capcane UV? Lumina ultravioleta este o atractie irezistibila pentru insecte care sunt atrase si apoi sunt prinse in cpacana ramanand blocate, in general, intr-o coala de adeziv. Nu trebuie decat sa plasezi capcana UV la inaltime, undeva unde sa nu o ajunga copiii, si sa inlocuiesti din cand in cand colile de adeziv si lampile UV.

De unde cumpar capcane UV?

 

Pentru capcane UV ecologice care au grija de sanatatea ta si a familiei tale, Ekommerce Est din Bacau este compania care se ocupa de confortul vostru. Aceste capcane UV sunt destinate persoanelor fizice care doresc sa scape de suparatoarele insecte, cat si persoanelor juridice, domeniului Horeca si sectorului alimentar unde igiena trebuie pastrata la standarde ridicate de calitate.

Ce fel de capcane UV iti pune Ekommerce Est la dispozitie? Poti opta pentru:

1. Capcane UV cu placa adeziva. Sunt realizate din otel vopsit in camp electrostatic. Pot fi instalate pe perete in diferite pozitii ajutandu-se de holsuruburi si dibluri. Folosesc lumina Alunga insectele si artropodele cu capcane UV1ultravioleta si placile adezive, iar mustele, tantarii si insectele zburatoare vor fi atrase in capcana;

2. Capcane UV cu grila electrica. Sunt dotate cu dispozitive electrice care se folosesc de atractia luminii UV ce este emisa de catre tuburi actinice capturand astfel foarte rapid insectele. Sunt prevazute si cu sisteme de blocare astfel incat insectele nu pot iesi;

3. Capcane UV gama EcoControl. Sunt capcane ecologice dotate cu grile electrice. Au la baza inoxul, sunt in garantie cate 2 ani si te scapa de insecte fie vara, fie iarna.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege capcane UV de la Ekommerce Est. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ekommerce Est? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-296.736 si 0723-205.441 sau trimite un e-mail pe adresa info@ekommerce.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.