Ambalaje de unica folosinta, 3 categorii speciale de la Snick Ambalaje si Consumabile

Ambalaje de unica folosinta, 3 categorii speciale de la Snick Ambalaje si Consumabile

Pahare si farfurii, cutite, furculite si linguri de plastic, toate aceste ambalaje de unica folosinta au ajuns sa faca parte din viata noastra si le regasim la petrecerile cu multi copii, la gratar sau la picnic sau atunci cand cumparam mancare de la fast food. Sunt practice si comode, nu trebuie spalate, se recicleaza si nu polueaza si au un pret foarte bun de achizitie.

De unde pot fi cumparate de catre persoane fizice sau juridice? De la Snick Ambalaje si Consumabile!

Ambalaje de unica folosinta – paharele

 

Ambalaje de unica folosinta, 3 categorii speciale de la Snick Ambalaje si ConsumabilePrintre cele mai cunoscute si mai des intrebuintate ambalaje de unica folosinta se numara paharele de plastic. Fie ca le iei cu tine la picnic, fie ca dai o petrecere pentru copilul tau si nu mai vrei sa speli un munte de vase, protejand in acelasi timp vesela de portelan si paharele de cristal de neglijenta copiilor, paharele din plastic sunt foarte practice si mereu la indemana.

De unde poti cumpara pahare de unica folosinta? De la Snick Ambalaje si Consumabile care-ti pune la dispozitie o varietate impresionanta, calitate si preturi bune. Desigur, oferta este valabila in special pentru persoanele juridice, pentru firmele de catering si fast food-uri, dar si pentru magazine si supermarket-urile care comercializeaza astfel de produse.

Paharele de plastic de la Snick Ambalaje si Consumabile sunt confectionate din materiale de calitate superioara, sunt rezistente si poti opta pentru modele variate, dimensiuni si volum diferit in functie de necesitatile tale.

Important este ca preturile sunt mici, insa raportul calitate-pret te va incanta peste masura. Comanda chiar acum pahare de plastic de la Snick Ambalaje si Consumabile si bucura-te de o achizitie inteleapta.

Ambalaje de unica folosinta – farfuriile

 

Confectionate respectand toate standardele de calitate si igiena impuse de acest domeniu, farfuriile de unica folosinta de la Snick Ambalaje si Consumabile sunt exact ceea ce ai nevoie pentru atunci cand dai o petrecere, ai chemat multa lume la ziua ta de nastere sau mergi cu prietenii la iarba verde, la un gratar.

Cel mai mare avantaj al acestora este ca le folosesti o singura data si apoi le poti arunca fara remuscare. Nu mai trebuie spalate, nu mai trebuie sa cheltui bani pe apa sau detergenti. In plus, sunt si usoare la transport, nu ocupa mult loc, se pot recicla, sunt realizate din materiale rezistente si durabile, nu te poti accidenta cu ele, nu se sparg si sunt foarte comode. Chiar si preturile sunt foarte bune si merita investitia cu varf si indesat.

Ambalaje de unica folosinta – tacamurile

 

Si pentru ca fara tacamuri nu se poate, Snick Ambalaje si Consumabile vinde si astfel de ambalaje de unica folosinta. Sunt destinate in special domeniului Horeca, restaurantelor, Ambalaje de unica folosinta, 3 categorii speciale de la Snick Ambalaje si Consumabile1firmelor de catering, pizzeriilor, insa si persoanele fizice le pot cumpara pentru atunci cand vor sa dea o petrecere reusita.

Tacamurile, linguri si lingurite, cutite si furculite sunt tot ce-ti trebuie pentru servitul tortului, pentru un gratar sau o mancare in aer liber, pentru clienti sau musafiri, sunt practice, se arunca imediat dupa utilizare, nu se spala si nu te ranesti cu ele. Snick Ambalaje si Consumabile iti ofera inspre vanzare si tacamuri infoliate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege ambalaje de unica folosinta de la Snick Ambalaje si Consumabile. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Snick Ambalaje si Consumabile? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0747-010.145 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi.bucuresti@snick-ambalaje.com.

Articol oferit de 2biz.ro.