Colectare deseuri medicale Timisoara cu ajutorul EcologMed!

colectare deseuri medicale Timisoara

colectare deseuri medicale Timisoara

Dupa cum bine stim, deseurile medicale reprezinta un adevarat pericol pentru sanatatea naostra si a celor din jurul nostru dar si pentru mediul inconjurator. Resturile care nu ne mai sunt de folos, trebuie depozitate in recipiente special realizate, adecvate pentru aceste operatii. In cazul in care deseurile contin substantante daunatoare sau compusi chimici care pot reprezenta un mare pericol pentru sanatate, atunci este cazul sa iei masuri suplimentare de siguranta in depozitarea si transportul deseurilor. Aceste lucruri sunt aplicate de regula in domeniul medical, unde resturile ramase de la spitale sau clinici sunt adevarate surse de infectii pentru cei ce intra in contact cu deseurile respective.

Tocmai din acest motiv, aceste deseuri medicale trebuie depozitate corespunzator in cel mai scurt timp posibil. Asadar, daca ai nevoie sa apelezi la serviciul colectare deseuri medicale Timisoara, alege EcologMed!

EcologMed iti asigura cele mai bune servicii in materie de colectare deseuri medicale Timisoara!

Colectarea deseurilor medicale trebuie efectuata de catre personalul autorizat, acest proces realizandu-se cu ajutorul unor dispozitive special concepute. La finalul colectarii, transportul si depozitarea deseurilor medicale trebuie executate doar cu masini sau utilaje echipate corespunzator. In cazul in care aceste norme nu sunt respectate, exista riscul de raspundire a anumitor boli iar mediul inconjurator poate fi poluat cu efecte negative pe o perioada indelungata de timp.

De aceea, EcologMed pune la dispozitia clinetilor serviciul colectare deseuri medicale Timisoara! EcologMed va colecta atat deseuri medicale Timisoara dar si in judetul Timis. Serviciile companiei se adreseaza unitatilor medicale cat si cadrelor medicale care nu au la indemana un mijloc de depozitare, colectare si transport deseuri mededicale. Daca activezi in cadrul unui cabinet medical, unui laborator de analize, in cadrul unei clinicii de stomatologie, farmacie, etc , poti apelea cu incredere la personalul calificat si cu experienta in domeniu, EcologMed!

Echipa de specialisti va colecta deseurile medicale indiferent de dimensiunea acestora, chiar si pe cele care include seringi, ace ori alte dispozitive medicale cu potential biologic de contaminare.Compania este certificata pentru a efectua acest serviciu, detinand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate. Colectarea deseurilor medicale se realizeaza in recipeinti din carton sau plastic, in functie de tipul deseurilor.

De ce sa apelezi la EcologMed pentru colectare deseuri medicale?

In cazul in care vrei ca desurile medicale sa fie colectate din cadrul unitatii in care activezi, trebuie sa stii ca se va tine de programul de functionare al fiecarui cabinet si de optiunile personalului medical. In felul acesta, personalul companiei EcologMed se va asigura ca activitatea de colectare deseuri medicale Timisoara nu se va suprapune cu alte procese medicale. Pretul pentru prestarea acestui serviciu este avantajos, iar in acest fel toti cei care apeleaza la serviciile companiei vor putea incheia contracte de lunga durata cu EcologMed, beneficiind si de reducer substantiale.

Pentru mai multe infomatii despre serviciile oferite de catre compania EcologMed sau daca doresti sa soliciti serviciul colectare deseuri medicale Timisoara, trebuie sa accesezi pagina web www.ecologmed.ro  sau sa contactezi reprezentantii – 0724 710 446. Acestia vor raspunde cu seriozitate si in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

 

admin

admin