Ambalaje din carton pentru produse alimentare si non-alimentare

99708f49c5f79d308b13da36250797fbFoarte multe produse sunt introduse in ambalaje din carton pentru a fi transportate mai usor, protejate de contactul cu altele si pentru a fi vandute mai repede. Daca va place sa realizati bijuterii handmade, prezentati-le si comercializati-le in ambalaje din carton. Din oferta firma Cerasela puteti alege ambalaje din carton si pentru produsele alimentare de casa. Nu trebuie decat sa specificati in comanda ca le personalizati.

Oferta de ambalaje din carton

Daca sunteti in cautare de ambalaje din carton si nu va puteti hotari in privinta lor, firma Cerasela vine in ajutorul dumneavoastra cu o serie de ambalaje potrivite atat pentru produsele alimentare, cat si pentru cele non-alimentare. Puteti alege: cutii de carton, ambalaje carton ondulat, carton duplex, tavite din carton si ambalaje personalizate. Indiferent pe care le veti alege, toate sunt facute din carton de cea mai buna calitate.

Tavitele se folosesc, in general, in cofetarii, pentru transportarea si servirea mai usoara a prajiturilor si torturilor. Cartonul duplex e bun cand depozitati produse pe o perioada indelungata sau stiti ca, in timpul transportului, factorii exteriori s-ar putea sa-si exercite influenta. De ce? Intrucat acest tip de carton este realizat, de fapt, din doua straturi de material fibros, unite in stare umeda prin presare. Cartonul ondulat este usor de personalizat, costa mai putin ca alte ambalaj si e si usor. In categoria cutii din carton intra cele in care va este livrata pizza acasa, cele in care se pune incaltamintea, cele care protejeaza bibelourile etc.

Avantaje utilizare ambalaje din carton personalizate

In functie de produsul pentru care aveti nevoie de ambalaje din carton, firma Cerasela va ajuta sa alegeti forma lor, precum si grafica, culorile, dar si sa imprimati un mesaj si marca dumneavoastra pe ele. De ce sa faceti ceva personalizat? In primul rand, va pozitionati mai bine pe piata, iar clientii (posibili, actuali, viitori) va vor identifica mai usor. In al doilea rand, daca este ales cum trebuie, un ambalaj poate sa promoveze produsele si sa le infrumuseteze. In al treilea rand, e un aspect ce tine de profesionalism si seriozitate, clientii capatand mai multa incredere in firma si produsele care se prezinta la singure.

De ce sa folositi ambalaje din carton? Iata cateva motive:

– cartonul e un material ecologic si nu polueaza mediul;

– pot fi reciclate;

– cartonul ondulat este un material de ambalare destul de solid, perfect pentru produsele mai delicate;

– nu pun in pericol utilizatorii intrucat sunt igienice si nu contin substante toxice. Asadar, nu e nici o problema daca produsele alimentare intra in contact cu o bucata de carton;

– se pot modela si transporta usor;

– pot fi tiparite;

– spre deosebire de o foaie de hartie, cartonul e mult mai rezistent la contactul cu hidrocarburile, acizii si grasimile;

– protejeaza orice produs care este introdus in ele mult mai bine decat o punga;

– datorita faptului ca se deterioreaza mult mai greu, are utilizari multiple.

Promovati-va produsele intr-o maniera profesionista! Comandati din oferta firma Cerasela ambalaje din carton care sa se potriveasca cu marfa pe care o comercializati. Pentru informatii si comenzi, sunati la numarul de telefon 0722.468.044.