Usi Porta Doors – design inedit si calitate garantata

10433096_667429319995111_3287330765239987484_nUsile reprezinta elemente esentiale in designul locuintei tale, fie ca vorbim de usile clasice de interior, usi glisante sau usa de la intrarea in apartament. Atat modelul cat si calitatea produsului trebuie sa fie de exceptie. Pentru un design interior elegant alege usi Porta Doors distribuite exclusiv de Porta Design Invest.

Ce tipuri de usi Porta Doors gasesti la Porta Design Invest

Inainte de a cunoaste oferta trebuie sa stii cu cine vei colabora. Porta Design Invest este o companie romaneasca ce comercializeaza usi marca Porta Doors, usi recunoscute pentru calitatea superioara de care beneficiaza. Porta Design Invest asigura si serviciul de montare pentru usile comercializate sau pentru usi Porta Doors cumparate de la un alt distribuitor. Clientul poate alege dintr-o gama variata de modele: usi de interior clasice sau cu finisaj din furnir natural, usi glisante, usi de exterior, usi de intrare in apartament clasice sau metalice, usi ce au caracteristici speciale precum rezistenta la foc sau umiditate, cu puternica izolare fonica si nu numai. Usile distribuite de catre Porta Design Invest sunt ideale pentru locuintele personale, case sau apartamente, pentru hoteluri si pensiuni, pentru halele industriale sau pentru alte sectoare de activitate. Toate usile vin insotite de accesorii rezistente: balamale, broasca cu cheie, maner elegant, etc. Usile pot contine si geam mat simplu sau securizat, taiat in diferite modele.

Usile ditribuite de catre Porta Design Invest impresioneaza prin calitate, fiind moderne si usor de asortat cu orice design interior. Compania nu se limiteaza doar la modelele clasice, venind pe piata de specialitate cu idei iesite din comun si usi disponibile intr-o mare varietate de culori. Porta Design Invest asigura solutii personalizate astfel incat sa ai usile mult visate. Spre deosebire de usile clasice din comert care tind sa se deformeze in timp, usile Porta Doors sunt insensibile la variatiile de umiditate care se produc in decursul anotimpurilor. Toate tipurile de usi Porta Doors beneficiaza de garantie pentru o perioada de 3 ani, insa daca alegi sa montezi usile cu ajutorul expertilor de la Porta Design Invest garantia se extinde cu inca 2 ani. Prin urmare poti beneficia de pana la 5 ani de garantie.

Alege usi Porta Doors daca vrei sa ai o locuinta moderna

Inlocuirea usilor reprezinta o provocare pentru cei mai multi dintre noi. Cu totii ne dorim usi rezistente pe care sa nu fie nevoie sa le inlocuim prea curand. De asemenea investitia trebuie sa fie cat mai accesibila pentru fiecare buzunar. Alege usi Porta Doors si beneficiezi atat de calitate garantata cat si de preturi mici de achizitionare. Poti beneficia si de montajul usilor fara sa fie nevoie sa apelezi la o alta companie.

Porta Design Invest comercializeaza si monteaza usi de calitate ireprosabila la pret minim. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0786.599.211 sau trimite un email la adresa porta_design@yahoo.com. Intreaga oferta este disponibila pe pagina virtuala Usi-de-interior.eu. Modernizeaza-ti locuinta alegand usi Porta Doors. Alege modelul care te avantajeaza cel mai bine si care se asorteaza cu designul interior al locuintei. Usile vin insotite de toate accesoriile necesare pentru o manevrare usoara.