Solar Watts – solutii economice pentru locuinta ta!

Lampi-incastrabile-cu-led-uri-NFjit  Indiferent de resursele financiare de care dispunem, fiecare dintre noi isi doreste sa gaseasca cat mai multe solutii prin care sa economiseasca. Cand vine vorba de amenajarea unei locuinte, trebuie sa ne gandim atat la eficienta cat si la aspectul obiectelor pe care le achizitionam, insa este foarte important sa fim atenti si la costurile de intretinere. De foarte multe ori, chiar daca am cumparat un obiect cu un aspect deosebit in schimbul unui pret extrem de avantajos, vom observa ca sumele cheltuite in scopul intretinerii nu sunt o dovada a unei investitii prea bune. Prin urmare, indiferent de tipul de obiect achizitionat, trebuie sa fim atenti si la modul in care acesta ne poate ajuta sa economisim. In cazul in care cauti corpuri de iluminat, firma Solar Watts iti pune la dispozitie lampi incastrabile cu led-uri!

Cum te ajuta led-urile sa economisesti?

Led-urile fac parte din gama celor mai eficiente surse de iluminare si, in acelasi timp, iti ofera o multitudine de avantaje. In cazul in care nu vrei ca suma totala a facturii electrice sa scada cat mai rapid, iti recomandam sa incepi sa utilizezi led-uri! Led-urile utilizeaza energia electrica intr-un mod mult mai eficient decat sursele cu incandescenta; astfel, led-urile economisesc peste 50% mai multa energie decat sursele traditionale! Mai mult decat atat, durata de viata a led-urilor o depaseste fara probleme pe cea a surselor traditionale; led-urile pot functiona intre 35 000 si 100 000 de ore! In plus, led-urile sunt si extrem de rezistente in cazul variatiilor de temperatura, al vibratiilor si al intemperiilor; astfel, nu vei fi nevoit sa le inlocuiesti prea des!

Led-urile sunt o metoda inteligenta prin care poti sa economisesti si datorita altor beneficii pe care le ofera, si anume: o capacitate extraordinara de  rezista la numeroase cicluri aprindere-stingere (led-ul nu este afectat de ciclurile rapide), impactul redus asupra mediului (led-urile nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator, cum ar fi mercurul), aprindere instantanee ( spre deosebire de lampile fluorescente care au nevoie de pana la 3 minute pentru a se aprinde complet, led-urile se aprind instantaneu; astfel, poti economisi timp) si multe altele.

Lampile incastrabile cu led-uri Solar Watts

Solar Watts iti pune la dispozitie o gama vasta de lampi incastrabile cu led-uri, acestea putand fi utilizate cu incredere in orice tip de incapere. Avantajul numarul 1 al lampilor incastrabile cu led-uri este calitatea superioara; acestea sunt fabricate din materiale de calitate inalta, oferind o etansare perfecta, dar si o rezistenta de durata. Poti alege modelul potrivit de lampa incastrabila cu led in functie de diferite caracteristici: dimensiune, fluxul luminos, numarul de led-uri, unghiul, puterea, culoarea luminii sau durata de viata.

Lampile incastrabile cu led iti ofera o serie impresionanta de avantaje, de la consumul redus (avantaj prezentat mai sus, odata cu beneficiile oferite de utilizarea led-urilor) pana la eficienta deosebita (lampile incastrabile cu led iti ofera o eficienta mai mare decat becurile economice). Mai mult decat atat, lampile incastrabile cu led reprezinta o alegere ideala datorita pretului extrem de avantajos, dar si datorita multitudinii de modele disponibile (Solar Watts iti pune la dispozitie o paleta variata de culori). In plus, lampile incastrabile cu led iti ofera o lumina placuta, uniforma si difuza.

Alege lampi incastrabile cu led-uri Solar Watts! Pentru a plasa o comanda, acceseaza magazinul online www.solarwatts.ro!