Aquaventure Diving Center – incearca ceva nou

Vrei sa urmezi un curs de scuba diver? Sau cursul tau de vis este unul de scafandri, cu instructori pregatiti in marina militara? Ai nevoie de un specialist pentru operatii de taiere si sudura subacvatica ori cauti diverse accesorii sau echipamente pentru scufundari? In toate aceste cazuri, nu ezita sa apelezi cu incredere la compania Aquaventure Diving Center din Constanta!aquav

Experienta de peste sase ani in domeniul scufundarilor, dar si calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai au facut ca firma constanteana sa devina una dintre cele mai bune in domeniu. Pe perioada verii, Aquaventure Diving Center organizeaza zilnic scufundari si expeditii, dar si numeroase tipuri de cursuri de scufundari, printre care cele de scuba diver, advanced scuba diver, experienced scuba diver, master scuba diver, divemaster sau asistent instructor. In plus, toate echipamentele folosite sunt marca Aqualung, acest fapt adaugand un plus de siguranta si de calitate.

Serviciile si produsele oferite de Aquaventure Diving Center sunt variate, printre ele aflandu-se si costume umede si uscate, detentoare, butelii, labe, masti, genti, compresoare, accesorii pentru scuba diving, sonar, barocamera, GPS, dar si taiere si sudura subacvatica. Mai mult, incepand cu acest an, Aquaventure Diving Center este autorizata sa execute diverse lucrari de reparatii si service garantie si post garantie, pentru toata gama de electro si moto compresoare, asigurand si piese de schimb si uleiuri pentru toate tipurile de compresoare COLTRI.

Printre cele mai populare cursuri se afla cel de scuba diver, ele oferindu-ti primul nivel de certificare NAUI (National Association of Underwater Instructors), abilitatile si cunostintele capatate in urma acestui curs fiind cele de baza. La sfarsitul perioadei de antrenament, toti cursantii sunt capabili sa faca scufundari fara supraveghere, in ape deschise, in zone asemanatoare cu cele de antrenament.

In cadrul cursului de scuba diving se studiaza trei module. Primul este cel de teorie, care iti confera informatii legate de tipurile de echipament folosite in scufundarile de agrement, de fiziologie si fenomenele fizice ce au loc in timpul scufundarii si de mediul subacvatic.

Al doilea modul este reprezentat de antrenamentele executate la piscina sau la mare (atunci cand apa nu este mai adanca de 3 metri si nu exista curenti). Printre exercitiile incluse in modul se regasesc: cele de flotabilitate, golirea mastii de apa, golirea detentorului de apa, respiratia in doi dintr-un detentor, dezechipare sub apa si la suprafata, dar si simularea unor situatii care pot aparea pe perioada scufundarii.

In fine, ultimul modul il reprezinta scufundarile propriu-zise, mai exact patru scufundari in ape deschise, executandu-se aceleasi exercitii zilnic, la adancimi de la 5 pana la 7 metri. Dupa finalizarea acestui modul si a cursului urmeaza un examen scris, fiecare absolvent primind brevetul, diploma si logbook-ul eliberate de NAUI. Acest brevet este recunoscut international si ii permite posesorului sa se scufunde la orice baza de scuba diving din lume, pana la o adancime de 18 metri, cu coechipier.aquav1

Iesi din zona ta de comfort, incearca ceva nou! Inscrie-te pentru cursurile de scuba diver oferite de Aquaventure Diving Center si nu vei regreta!

Contact :

Judeţ: Constanța
Localitate: Constanța
Adresa: Str. Cpt. Dobrila Eugeniu, Nr. 11 Bl. V3, Sc. C, Ap. 47
Telefon: 0727.751.513

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.