Kiddies. Cursuri dans copii Bucuresti

Kiddies. Cursuri dans copii Bucuresti

Cursuri dans copii Bucuresti reprezinta o modalitate excelenta ca piticul sau pitica ta sa se relaxeze si sa se distreze, sa faca sport, sa-si antreneze muschii si memoria, sa socializeze si sa lege noi prietenii. Dupa cum observi, dansul are numai avantaje, iar instructorii de dans Kiddies iti stau la dispozitie.

De ce cursuri dans copii Bucuresti?

 

Kiddies. Cursuri dans copii BucurestiOamenii, si in special copiii, iubesc muzica si dansul. Practic, acestea doua nu se pot separa cum nu poti impiedica un copil sa se zbenguie fericit atunci cand simte ritmul muzicii. Insa nu este vorba doar despre ceva innascut atunci cand vine vorba despre dans, ci putem enumera si multe avantaje ale acestuia in dezvoltarea copiilor:

1. Prin dans copiii capata o conditie fizica de invidiat. Prin dans se folosesc toate grupele de muschi, copilul tau dezvoltandu-se armonios si echilibrat. In plus, copiii isi insusesc o anumita gratiozitate in miscari care-i va face foarte adorabili;

2. Prin dans se obtine coordonare, echilibru, flexibilitate si forta;

3. Dansul ii ajuta pe copii sa se concentreze mai bine. Acum invata ce este rabdarea si de ce sunt bune repetitiile, iar rezultatele, concursurile si medaliile ii vor stimula si mai mult;

4. Dansul relaxeaza si distreaza chiar si cei mai timizi copii. Reprezinta o descarcare psihologica, o detensionare, iar coordonati de catre un specialist dansul este si o metoda de terapie a anxietatii si a timiditatii;

5. Dezvolta abilitatile sociale si ii ajuta pe copii sa interactioneze mai bine unii cu altii. Copilul tau invata sa interactioneze cu alti copii, leaga prietenii si invata sa comunice cu toata lumea;

6. Stima de sine si increderea in propriile forte au si ele de castigat de pe urma dansului;

7. Imbunatateste memoria. Regulile, pasii si rutina sunt cheia catre o memorie de elefant;

8. Copiii devin mai responsabili;

9. Tine greutatea sub control;

10. Se pot realiza impreuna cu parintii, consolidand relatia dintre copii si parinti.

Astfel, daca dansul te-a convins, opteaza si tu pentru cursuri dans copii Bucuresti de la Kiddies si nu vei regreta!

Cursuri dans copii Bucuresti oferite de catre Kiddies

 

Kiddies este un club al copiilor, apartine sectorului 3 din Bucuresti si este dotat cu tot ce trebuie, de la personalul profi al clubului si pana la salile de curs frumos amenajate, pentru ca al Kiddies. Cursuri dans copii Bucuresti 1tau copil sa urmeze cursuri dans copii Bucuresti.

Ce copii pot fi inscrisi la aceste cursuri de dans? Toti copiii, de la cei de cativa anisori care au aratat un talent nativ pentru dans invatand sa danseze inainte de a merge, pana la copiii mai mari care doresc sa faca ceva miscare. Important este ca grupele la Kiddies sunt alcatuite dintr-un numar mai mic de copii, pentru ca instructorul sa se poata ocupa asa cum trebuie de toti.

Ce fel de dansuri invata copiii la Kiddies? Dansuri sportive, vals lent, rumba, samba, vals vienez, quickstep, jive, cha-cha, dansuri moderne si dansuri latino-americane precum salsa, merengue si bachata.

Cand se tin cursurile? De 2 ori pe saptamana, marti si joi. Poti sa faci abonament lunar sau poti plati fiecare sedinta in parte.

Daca vrei ca al tau copil sa se bucure si sa se distreze pe cinste, alege cursuri dans copii Bucuresti de la Kiddies. Ai nevoie de informatii suplimentare despre centrul si cursurile oferite de Kiddies? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0733-046.866 sau trimite un e-mail pe adresa petreceri@kiddies.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.