Arcom Glass Ofera Sisteme Inovatoare Fatade Spider

peretesticlaDaca ai nevoie de fatade spider de calitate si la preturi avantajoase, firma Arcom Glass iti vine in ajutor cu o gama variata de produse din care sa alegi.

Arcom Glass  este o companie constructoare de fatade in proprietate privata romana 100%, avand ca obiectiv principal de activitate proiectarea si productia de tamplarie aluminiu, pereti cortina, fatade ventilate, fatade placate, vitraje structurale, fatade spider, luminatoare, usi automate.

Firma iti ofera si servicii de proiectare de specialitate, inginerie si desene tehnice pentru ca tu sa beneficiezi de solutia optima in functie de specificul proiectului tau. Realizarea proiectarii pentru pereti cortina si luminatoare este verificata si aprobata de verificator atestat MLPAT. Arcom Glass oefra si transportul materialelor si a produselor finite pe rastele speciale. In privinta montajului, veti beneficia si de acest serviciu, deoarece firma Arcom Glass ofera servicii de la A la Z.

Fatade spider de la Arcom Glass

Fatada spider este cea mai spectaculoasa dintre toate fatadele datorita aspectului, atat la interior cat si la exterior. Practic geamurile sunt agatate de montantii din spatele fatadei. Dimensiunile acceptabile ale geamurilor pentru acest sistem sunt foarte mari si se recomanda folosirea geamurilor simple sau termopan laminate. Sistemele noi de spider, tip Lilli Systems, vin cu inovatia de a nu se mai gauri geamul.

Posibilitatile arhitecturale sunt nelimitate. De la simpli pereti cortina pana la pereti cortina ancorati pe cabluri, luminatoare sau chiar luminatoare ancorate pe cabluri.

Principala caracteristica a sistemului este urmatoarea: nu exisa traverse, montarea lor realizandu-se cu elemente speciale. Fatadele Spider prezinta cateva avantaje cum ar fi: aspect estetic complet din sticla, posibilitate de realizare a modulelor cu greutati si dimensiuni mari, fatadele pot fi utilizate si pentru copertine, integrarea arhitectonica se face fara impact asupra mediului.

Fatadele Spider se utilizeaza pe scara larga in cazul cladirilor de birouri datorita rezistentei si gradului optim de asamblare si etanseizare. Specialistii Arcom Glass va garanteaza rezistenta indelungata a acestor structuri datorita montajului de maxima siguranta. Fatadele Spider vor asigura cladirii un aspect sofisticat, elegant.

Ce alte produse ofera firma Arcom Glass?

  • Perete Cortina standard
  • Perete Cortina structural
  • Perete Cortina modular
  • Perete Cortina spider
  • Fatade ventilate din aluminiu, lemn, cupru sau piatra
  • Luminatoare si sere
  • Tamplarie PVC
  • Parasolare
  • Usi automate
  • Usi antipanica

De ce sa alegi Arcom Glass?

Departamentul de proiectare de specialitate, inginerie si desene tehnice va alege solutia optima in functie de specificul fiecarui proiect. Firma realizeaza transportul materialelor si a produselor finite pe rastele speciale. In privinta montajului, experienta este punctul nostru forte. Arcom Glass este partenerul ideal pentru mentenanta atat la lucrarile executate de ei cat si la cele executate de alte firme.

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea fatadei spider potrivita pentru tine, apeleaza cu incedere a echipa de profesionisti ai firmei Arcom Glass. Contacteaza specialistii firmei la adresa de email sau numerele de telefon de pe siteul lor si ei iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa faci alegerea cea mai buna in functie de nevoile tale. Alege calitatea, allege Arcom Glass.