Scoala de vara la Gradinita Chitzi Bush – pentru copii curiosi si energici

80c6266b053f04c884e4fccff7959e0bCopiii energici, carora le place sa-si umple timpul cu tot felul de activitati, nu trebuie sa-si petreaca vacanta mare in fata blocului. Inscrie-i acum la scoala de vara de la Chitzi Bush! Se vor juca, vor invata si isi vor face noi prieteni!

Despre scoala de vara de la Chitzi Bush

Esti un parinte care muncesti zi lumina? Nu ai bunici la tara pentru a-i trimite pe copii in vacanta? Te temi ca cei mici se vor plictisi atatea saptamani stand doar acasa? Noi iti oferim solutia. Inscrie-ti piticii la scoala de vara organizata de Chitzi Bush! In intervalul 7.30-19.00, cei mici vor fi ocupati cu o gramada de activitati. Daca ai un program de munca solicitant, la cerere, exista posibilitatea de prelungire a intervalului mentionat anterior, bineinteles contra cost. De asemenea, ai la dispozitie si optiunea programului in varianta scurta.

La scoala de vara, copiii vor lua parte la diverse activitati educative si recreative, invatand sa picteze, sa joace teatru ori sah, sa modeleze hartie pentru a obtine diverse figurine origami, dar vor lua parte si la multe iesiri in aer liber. Absolut toate activitatile se desfasoara sub atenta supraveghere a personalului calificat si cu experienta in domeniu. La ore prestabilite, copiii vor servi masa si vor primi.

5 avantaje ale inscrierii la scoala de vara

– copiii invata sa socializeze si isi fac multi prieteni;

– cei mici sunt supravegheati tot timpul cat parintii sunt la serviciu. Asadar, nu mai este necesar sa angajezi bona;

– programul scolii de vara poate fi prelungit sau scurtat, la cererea parintilor;

– taxa de inscriere include si costul meselor principale ale zilei, precum si cel al gustarilor sanatoase;

– se organizeaza cursuri de tot felul, menite sa-i invete pe cei mici notiuni elementare, dar si sa le dezvolte atentia si talentele.

Facem cunostinta cu Chitzi Bush

Gradinita Chitzi Bush se afla in Sectorul 1 si are un club pentru copii, unde se desfasoara mai multe activitati recreative, diverse programe after-school si o scoala de vara. Daca esti un parinte ocupat, care lucreaza de dimineata pana seara, si nu ai cu cine lasa copiii acasa, este ideal sa-l inscrii de pe acum la Chitzi Bush. Chiar daca se apropie cu pasi repezi vacanta cea mare, in cadrul cursurilor de la scoala de vara vor invata in continuare lucruri interesante, vor deprinde diverse abilitati si isi vor dezvolta talentele.

Datorita modului de abordare a lucrurilor, faptului ca, aici, copilul se simte ca acasa si invata o multime de lucruri, Chitzi Bush nu este o simpla gradinita, ci un adevarat prieten al parintilor, mai ales al celor care dispun de foarte putin timp pentru a avea grija de cei mici.

Ce fac copiii la Chitzi Bush? Pe scurt: invata prin joaca! In primul rand, au la dispozitie cursuri de limbi straine. Cei cu inclinatii artistice iau lectii de teatru, pian, dans si pictura. Piticii energici urmeaza cursuri de arte martiale, inot si alte sporturi.

Avantajos este faptul ca programul prichindeilor e realizat in functie si de dorintele lor, si de cele ale parintilor. Mai mult, la Gradinita Chitzi Bush se pot organiza petreceri aniversare, expozitii cu lucrarile copiilor, dar si excursii.

Inscrie-ti copiii la scoala de vara organizata la Gradinita Chitzi Bush! Ca sa nu se plictiseasca in vacanta mare, au la dispozitie o gama diversa de cursuri. Vor invata, se vor juca si se vor distra, cu alte cuvinte isi vor petrece timpul cu folos.

Date de contact

Adresa: str. Stanilesti, nr. 4-6, Sector 1

Telefon: 0740.254.423, 0216.676.147