Arexim Audit – servicii de contabilitate pentru afacerea ta

Arexim-Audit-eficienta-profit-940x460Vrei sa iti incepi o afacere si nu stii la cine sa apelezi pentru a te ajuta cu contabilitatea acesteia? Detii deja o firma si ai nelamuriri cu privire la anumite aspecte financiare si cauti niste specialisti care sa iti raspunda tuturor intrebarilor ? Sau poate ai nevoie de servicii de mediere pentru rezolvarea rapida si eficienta a problemelor intampinate ? Daca raspunsul la una dintre aceste intrebari a fost afirmativ, atunci arunca o privire peste oferta experimentatei firme Arexim Audit din Bucuresti.

Portofoliul clientilor firmei Arexim Audit este unul impresionant, iar compania se poate lauda cu activitatea desfasurata in domeniul contablitatii, gestiunii, consultantei financiare si al auditului financiar, in acest moment ea fiind membra a numeroase institutii, printre care si urmatoarele :

 • Camerei Auditorilor Financiari din Romania
 • Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania
 • Camerei Consultantilor Fiscali
 • Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
 • Pactului Regional pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala Bucuresti

Toate acestea nu sunt decat o dovada suplimentara a calitatii incontestabile a serviciilor oferite de catre firma bucuresteana Arexim Audit, servicii care fac parte din domeniul auditului financiar, al contabilitatii, al expertizei contabile si cel al consultantei fiscale, consultantei financiare si consultantei in afaceri.

Inca un lucru demn de mentionat este faptul ca la Arexim Audit este respectat mereu Codul Etic al Profesionistilor Contabili, emis de catre IESBA (Consiliul pentru Standarde Internationale de Etica pentru Contabili), colaboratorii companiei beneficiind, pe langa serviciile de calitate superioara, si de confidentialitate si impartialitate. In acest fel se reuseste evitarea atat a conflictelor de interese cat si a influentelor nedorite ale altor parti.

Printre serviciile cele mai importante pe care compania Arexim Audit ti le ofera se numara cele de contabilitate, care includ tinerea evidentei contabile conform legislatiei in vigoare a :

 • operatiunilor de capital
 • imobilizarilor
 • stocurilor
 • tertilor
 • decontarilor cu salariatii
 • trezoreriei
 • cheltuielilor, veniturilor si rezultatelor.

De asemenea, pe langa tinerea contabilitatii propriu-zise si intocmirea tuturor documentelor si registrelor necesare, firma bucuresteana Arexim Audit efectueaza si analize economico-financiare, evaluari patrimoniale si lucrari de organizare administrativa. In plus, in momentul in care exista schimbari in organizarea companiilor, expertii Arexim Audit iti ofera si consultanta si sprijin financiar de specialitate pentru reincadrarea in limitele legale.

Un alt serviciu legat de contabilitate care iti este pus la dispozitie de Arexim Audit este cel de expertiza contabila, fie aceasta judiciara (reglementata de Codul de procedura civila, Codul de procedura penala si alte legi), fie extrajudiciara, expertiza contabila extrajudiciara urmarind solutionarea conflictelor pe cale amiabiala, fara a se ajunge in instanta.

Nu mai sta pe ganduri ! Alege chiar in acest moment imbinarea perfecta dintre servicii de calitate ireprosabila, profesionalism, seriozitate si respect ! In plus, preturile la care iti sunt oferite toate serviciile firmei  bucurestene Arexim Audit sunt printre cele mai mici de pe piata!  Alege serviciile de contabilitate Arexim Audit si nu vei regreta !

Contact :

Localitate : Bucuresti

Adresa : Strada Inginer Nicolae Slaniceanu, numarul 28, sector 2

Telefon: 021 326 7204, 0724 231 877

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.