Ce trebuie sa faceti pentru ca infrastructura unei constructii sa reziste in timp – Roads Building Project

Consolidari-terasamente-Timisoara-gw438Orice constructie este amenintata de factorii agresivi ai mediului inconjurator si de uzura, fiind astfel supusa pericolului distrugerii in timp. Daca doriti ca acestea (indiferent ca este vorba de diguri, cai ferate, drumuri, s.a.) sa fie in siguranta, societatea timisoareana Roads Building Project va ofera servicii de cea mai inalta calitate, in ceea ce priveste consolidarea acestora, astfel incat durata lor de viata sa se mareasca semnificativ.

Specialistii companiei noastre utilizeaza numai materiale specifice, de calitate, care sa asigure rezultatele scontate, avand grija ca incadrarea lucrarilor propriu-zise in mediul inconjurator sa se realizeze in mod eficient. Consolidarile de terasamente efectuate de noi pot consta in straturi din material granular, structuri de sprijin din beton sau pamant armat, protectia talazurilor cu ajutorul georetelor spatiale, etc.

Sunteti in cautarea unor servicii de consolidari terasamente in Timisoara? Expertii companiei Roads Building Project vor incerca sa satisfaca nevoile voastre, punandu-va la dispozitie servicii de calitate efectuate in timp util cu ajutorul unor echipamente de inalt nivel tehnologic. Consolidarile se pot desfasura concomitent sau ulterior ridicarii constructiilor respective.

Lucrarile de consolidare a terasamentelor se realizeaza cu scopul de a obtine stabilitatea constructiilor in cauza si de a le aduce aproape de starea intitiala, daca nu chiar in aceleasi conditii. Etapele unei astfel de lucrari sunt respectate cu strictete de catre personalul companiei Roads Building Project, intrucat ne dorim ca rezultatele obtinute sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre si sa “supravietuiasca” mult timp dupa ce acestea au fost realizate. Vom analiza cu atentie conditiile de teren cu ajutorul studiilor specifice si vom alege cea mai buna varianta pentru a realiza consolidarea terasamentelor in cauza.

Conform Dictionarului explicativ al limbii romane, terasamentul este sinonim cu totalitatea constructiilor in general din pamant si roci (platforme, sapaturi, umpluturi) constituind infrastructura drumurilor, cailor ferate, canalelor, s.a.m.d. Bineinteles, mai exista si alte definitii, insa aceasta este cea care isi gaseste locul cel mai bine in acest context. Asadar, pentru a refortifica aceste terasamente, este nevoie de lucrari de consolidari.

Atat serviciile de consolidari ale terasamentelor prestate de compania noastra, cat si celelalte servicii oferite, sunt conforme cu reglementarile si legislatia in vigoare din domeniul constructiilor in Romania.

Compania Roads Building Project din Timisoara este cea mai indicata pentru a vi le oferi. Va veti putea convinge de raportul extraordinar calitate-pret al serviciilor prestate. Suntem ghidati de pasiune, ceea ce inseamna ca fiecare lucrare executata are menirea de a obtine multumirea voastra, clientii nostri. Proiectele elaborate sunt complexe si sunt realizate intr-o maniera profesionala, in mod rapid si eficient atat din punct de vedere tehnic, cat si financiar.

Oferim servicii complete care cuprind si obtinerea aprobarilor necesare pentru a demara proiectele emise, cat si coordonarea sau definirea temelor.

Echipa noastra este formata din ingineri constructori, ingineri proiectanti de drumuri, cai ferate si poduri, experti tehnici si verificatori atestati MLPAT, topografi, geologi, ceea ce aduce un plus de sigurata ca lucrarile vor fi finalizate intr-un mod profesionist.