Rent a car Cluj Napoca – servicii de inchiriere masini

rent a car Cluj Napoca

rent a car Cluj Napoca

Vegasrentacar este o companie care se ocupa cu inchirierea de masini noi sau aproape noi. In cadrul acestei firme, dupa inchirierea unei masini, nu exista limita de kilometri pe care clientul poate sa o parcurga. Rezervarea masinilor se face fara plata unui avans. Rent a car Cluj Napoca este una din filialele acestei firme. Clujul, in general un oras foarte populat. Indiferent ca este vorba despre locuitori sau turisti, fiecare are nevoie de un mijloc de transport, cu ajutorul caruia sa ajunga la destinatia dorita. Desi exista numeroase variante din care potentialii clienti pot alege, nici un alt mijloc de transport public nu ofera gradul de confort pe care Rent a car Cluj Napoca il ofera. Prin intermediul generosului sau parc auto, firma asigura o gama variata de masini din care fiecare client in parte poate alege care i se potriveste cel mai bine.

Misiunea Rent a car Cluj Napoca

Misiunea principala a firmei este aceea de a-si satiface clientii pana la cel mai mic detaliu. Firma isi doreste sa fie cea mai buna de pe piata in care activeaza, la nivel de tara. De asemenea, Rent a car Cluj Napoca incearca tot timpul sa depaseasca asteptarile clientilor si sa ofere angajatilor un loc primitor in care sa isi desfasoare activitatea zilnica. Gradul de satisfactie al clientilor este masurat zilnic pentru imbunatatirea serviciilor, daca este cazul. Firma isi doreste clienti longevivi si este constienta de faptul ca relatia cu acestia este vitala in desfasurarea unei bune colaborari in sectorul in care activeaza.

Rent a car Cluj Napoca ofera spre inchiriere masini cat mai putin poluante, hibride. Dorinta acesteia este ca in viitorul apropiat sa achitioneze si sa foloseasca exclusiv masini electrice.

Care sunt avantajele serviciilor oferite de Rent a car Cluj Napoca?

In cazul in care alegeti sa apelati la serviciile Rent a car Cluj Napoca, avantajele nu vor intarzia sa iasa in evidenta. In primul rand, toate masinile dispun de verificari tehnice la zi si sunt dotate corespunzator sezonului de inchiriere. Pretul afisat este pretul real, nu puteti intampina taxe suplimentare. Fiecare masina are asigurare RCA, Casco, TVA, Taxa Cauciucuri Iarna si Rovinieta, acestea fiind incluse in pretul de inchiriere. Pentru inchirierile pe termen lung, preturile sunt negociabile. Fiecare client beneficiaza de asistenta rutiera permanenta. Se primeste masina cu plinul facut.

Cum apelez la serviciile Rent a car Cluj Napoca?

In primul rand, firma poate fi contactata prin completarea unui formular on-line. La sectiunea contact, exista o caseta special destinata acestei optiuni; caseta consta in completarea unor campuri obligatorii. In al doilea rand, eventualii clienti pot contacta firma pe e-mail. Acest e-mail este afisat la sectiunea contact de pe site-ul oficial al firmei.  Eventualii cumparatori, daca locuiesc in zona, pot merge direct la sediu, unde vor beneficia de servicii de cea mai inalta calitate. Contactarea se poate face si telefonic.

Rent a car Cluj Napoca ofera servicii de cea mai inalta calitate, punand nevoile clientilor mai presus de orice. Avantajele acestui tip de serviciu sunt mai mult decat graitoare.

admin

admin