Avantaje furtunuri aer de la Geman Invest

Avantaje furtunuri aer de la Geman Invest

Avantaje furtunuri aer de la Geman InvestAi nevoie de furtunuri aer care sa poata fi intrebuintate pentru diferite tipuri de fluide precum apa sau chiar produsele petroliere sau chimice? Geman Invest din Bistrita este o companie ce comercializeaza aceasta gama aparte de furtunuri industriale si-ti ofera inspre vanzare numai produse de calitate apartinand unor branduri renumite pe plan international, produse realizate din materiale de calitate precum PVC-ul sau cauciucul, rezistente, avand dimensiuni si culori diferite si o multime de alte avantaje pe care te invitam sa le descoperi si tu. Iar in cazul in care te vei convinge de utilitatea si calitatea acestora, ia legatura cu echipa Geman Invest si comanda-ti produsele necesare.

De unde cumpar furtunuri aer?

 

Ce sunt furtunuri aer? Acestea sunt furtunuri industriale si sunt folosite pentru a transporta diferite fluide – apa, aer, uleiuri hidraulice, produse petroliere, apa sub presiune, abur, oxiden/acetilena sau diverse produse chimice – catre sau intre componente hidraulice precum valve, dispozitive de comanda, elemente de actionare sau subansambluri ale unor masini-unelte.

Aceste furtunuri aer sunt flexibile si armate, au dimensiuni variate, specificatii tehnice diferite, pot lucra la diferite presiuni, trebuie instalate in locuri accesibile, gama de temperaturi la care pot fi intrebuintate este destul de mare, dar si materialele din care sunt confectionate sunt diverse.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi astfel de furtunuri? De compatibilitatea cu materialele pe care le transporta, de depresiunea maxima sau de vacuum, de presiunea de lucru si de temperatura la care se utilizeaza.

Furtunuri aer se gasesc de cumparat la Geman Invest, o companie din Bistrita care-ti ofera inspre vanzare o varietate impresionanta de astfel de furtunuri apartinand unor firme cunoscute pe plan international. Astfel ca te poti baza oricand pe furtunurile de la Geman Invest, acestea fiind de calitate superioara.

Avantaje furtunuri aer

 

Furtunuri aer pe care ti le propune Geman Invest prezinta numeroase avantaje printre care se numara si:

1. Calitate superioara;

2. Sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si modele;

3. Furtunuri aer isi gasesc intrebuintare in diverse domenii – le poti folosi pentru garaje, pentru intrebuintari casnice, camioane, remorci, pentru compresoare si conditii de lucru medii sau grele, pentru constructii, mine sau ape industriale;

4. Sunt usor suitabile;

5. Au o temperatura de lucru ce variaza intre – 30 ˚ C/ + 70 ˚ C;

6. In general, presiunea de lucru atinge 20 de bar 20 ˚ C, iar presiunea de spargere este de 60 de bar la 20 ˚ C;

7. Culoarea pe interior poate diferi de cea de la exterior, iar tu te poti orienta in functie de gusturile tale;

8. Sunt rezistente si au durata mare de viata;

9. Pot fi confectionate din PVC sau poliuretan sau furtun termoplastic, EPDM sau cauciuc;

10. Se pot intrebuinta pentru sculele pneumatice;

11. Sunt rezistente la abraziune, la baze si acizi, grasimi, combustibil si ulei;Avantaje furtunuri aer de la Geman Invest1

12. Pot fi dotate cu insertie de poliester, ceea ce le face rezistente la presiunea crescuta;

13. Sunt rezistente la imbatranire, la rasucire si ozon;

14. Pot fi intrebuintate si pentru aer, apa sau pentru diverse produse chimice;

15. Au preturi bune de achizitie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege furtunuri aer de la Geman Invest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Geman Invest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0263-211.813 sau 0741-194.580.

Articol oferit de 2biz.ro.