Avantaje lasere gravura de la Multitech

Avantaje lasere gravura de la Multitech

Avantaje lasere gravura de la MultitechCe sunt lasere gravura? Este vorba despre echipamente speciale care aplica gravura laser, aceasta fiind o procedura prin care obiectele din metal, din lemn sau din plastic pot fi inscriptionate cu ajutorul laserului. Cum functioneaza laserele pentru gravura? Le poti compara foarte bine cu o imprimanta pe baza de jet de cerneala, in cazul laserelor pentru gravura cerneala fiind inlocuita cu un fascicul de lumina. Desigur, la baza intregii proceduri stau echipamente profi, software-uri specializate si personal competent care stie sa lucreze cu astfel de echipamente, asa incat rezultatul sa fie unul pe masura asteptarii clientilor tai.

Top 10 avantaje utilizare lasere gravura

 

De ce sa alegi laserele pentru gravura? Deoarece beneficiezi de urmatoarele avantaje:

1. Procesul este rapid si usor, fara contact;

2. In timpul procesului de gravare piesa de lucru nu necesita a fi prinsa;

3. Prezinta siguranta totala in timpul gravarii;

4. Sunt dotate cu protectie pentru cazurile in care capacul laserului este deschis;

5. Nu “ciupeste” materialele in comparatie cu gravura mecanica;

6. Se controleaza usor;

7. Este chiar distractiv sa lucrezi cu astfel de utilaje;

8. Timpul de executie este scurt;

9. Iti permite sa-ti lasi frau liber imaginatiei;

10. Poate fi utilizat chiar si de catre o persoana mai putin experimentata.

Printre materialele care pot fi prelucrate cu lasere pentru gravura se numara piatra, hartie, carton, piele, plastic, cauciuc, lemn, sticla, aluminiu, otel inoxidabil, acrilic acoperit sau turnat acrilic.

Durata de viata a gravurii laser cu aceste echipamente este mare, prezinta precizie si aspectul estetic obtinut este unul deosebit, exact pe placul clientilor tai. In plus, gravura cu laser nu produce nici macar noxe sau reziduuri, deci aceste echipamente sunt eco friendly. Iti dau posibilitatea de a grava chiar si bucati foarte mici, totul folosindu-se cu un scop.

Lasere gravura de calitate excelenta de la Multitech

 

Lasere pentru gravura, lasere performante gasesti la compania Multitech din Brasov. Aceste lasere apartin marcii Foba si iti permit sa gravezi si sa marchezi orice lucrare iti doresti.Avantaje lasere gravura de la Multitech

Marcajele si gravurile realizate cu lasere pentru gravura de la Foba te vor convinge pe loc. Stralucirea, permanenta, precizia si protectia impotriva falsificarii sunt doar cateva avantaje de care beneficiezi daca vei cumpara si tu un astfel de laser.

Unde se folosesc laserele pentru gravura marca Foba? In diverse sectoare industriale, aplicand continut pe felurite materiale de la sticla la ceramica, materiale plastice sau chiar metale. Gravurile astfel obtinute se remarca prin rezistenta, performanta, costuri reduse de intretinere, design compact, sunt precise, estetice etc.

Unul dintre cele mai bine vandute lasere pentru gravura marca Foba este modelul Foba C.0100, care este un laser compact, mic si se foloseste indeosebi pentru a marca diverse componente electronice si dispozitive electronice. Marcarile sunt extrem de fine si pot fi aplicate si pe componente foarte mici. Toleranta este zero, iar calitatea este maxima. Se poate utiliza pentru produsele aflate in miscare, dar si pe cele statice, datele gravate fiind complexe si variabile de la mai multe linii pana la texte grafice sau coduri.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege lasere gravura de la Multitech. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Multitech? Pentru detalii, suna la numarul 0268-272.300 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@multitech.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.