Avantaje termoizolatii constructii de la Viosil InstalConstruct

Avantaje termoizolatii constructii de la Viosil InstalConstruct

Avantaje termoizolatii constructii de la Viosil InstalConstructVrei sa-ti izolezi casa sau apartamentul cat mai eficient si, daca se poate, cat mai ieftin? In Romania, foarte la moda in ceea ce priveste izolarea locuintelor este polistirenul, in mare parte datorita faptului ca un astfel de termosistem nu te costa foarte scump si, in plus, deoarece este un bun izolator termic si fonic. Odata materialul termoizolator stabilit, nu-ti mai ramane decat sa gasesti echipa de meseriasi care se ocupa de termoizolatii constructii si care te va putea ajuta si pe tine!

Materiale pentru termoizolatii constructii

 

Din fericire pentru tine, la ora actuala poti opta pentru mai multe tipuri de materiale pentru o buna izolare. Dintre acestea vom aminti:

1. Vata minerala. Un sistem de izolare care are la baza vata minerala poate fi de tip sandwich, adica cu pereti umpluti cu vata minerala, si este asociat constructiilor americane. Acesta este mai scump decat un termosistem pe baza de polistiren, dar este mai rezistent. De asemenea, vata minerala este utilizata si in constructia panourilor metalice, care se utilizeaza cu precadere pentru ridicarea de birouri sau spatii comerciale.

2. Placile minerale. Se utilizeaza si pentru o buna termoizolare exterioara, dar si pentru una interioara. Este vorba despre placi rigide care-ti permit placarea peretilor, a pardoselii si a planseelor. Aceste placi permit transferul de vapori, izoland totodata foarte bine.

3. Spuma rigida. Este vorba despre spuma poliuretanica rigida. Aceasta poate fi aplicata cu succes pe majoritatea tipurilor de constructii: caramida, piatra, beton, BCA, OSB, lemn, tencuiala sau gips-carton. Se potriveste cladirilor cu o arhitectura complexa. Acopera perfect si izoleaza foarte bine.

4. Caramida fara termosistem. Este un produs nou scos pe piata, care-ti permite o buna izolare termica a locuintei fara utilizarea ulterioara a unui alt termosistem. In acest mod, iesi in avantaj din punct de vedere al banilor.

5. Polistirenul. Acesta este cel mai rentabil ca pret si majoritatea romanilor il prefera.

Cine se ocupa de termoizolatii constructii?

 

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, nu ezita sa iei legatura cu echipa Viosil InstalConstruct. Aceasta are o experienta de peste 20 ani in domeniul constructiilor si chiar daca s-a infiintat in capitala, presteaza servicii in toata tara.

Indiferent ca vrei sa-ti construiesti o casa sau poate ca vrei sa ridici un bloc, Viosil InstalConstruct iti sta la dispozitie cu servicii calitative, de la A la Z, cu tot ceea ce tine de domeniul constructiilor.

In plus, echipa Viosil InstalConstruct iti ofera si consultanta si sfaturi mai mult decat binevenite!

Avantaje termoizolatii constructii de la Viosil InstalConstruct

 

In ceea ce priveste termoizolatiile, Viosil InstalConstruct lucreaza cu polistiren. De ce? Deoarece:

– Este mai ieftin;

– Este un bun izolator termic si fonic;

– Se poate utiliza atat la exterior, cat si la interior;

– Este durabil;

– Este ignifugat;

Avantaje termoizolatii constructii de la Viosil InstalConstruct1– Are un bun randament;

– Iti amortizezi investitia rapid.

Toate aceste avantaje fac ca polistirenul sa fie cel mai cerut material termoizolator de catre romani, iar Viosil InstalConstruct se conformeaza cererilor executand lucrari de calitate. Iar pentru aceasta se utilizeaza numai materiale de calitate si personal calificat.

Daca vrei sa ai parte de o casa bine izolata, alege termoizolatii constructii de la Viosil InstalConstruct. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Viosil InstalConstruct? Pentru detalii, suna la numarul 0213-357.795, 0213-367.010 si 0723-506.052 sau trimite un e-mail pe adresa viosilimpex@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.