Avantajele pe care aceasta sticla securizata le prezinta

sticla securizata

sticla securizata

In ultima vreme, sticla a inceput sa fie unul din elementele din ce in ce mai utilizate ale design-ului interior al unein locuinte sau a diferitelor locatii. Pe langa ca ofera un aspect foarte placut, sticla este utilizata in diferite locuri intr-un design interior, de la usile din sticla sau placarea diferitelor piese de mobilier cu sticla sau a stalpilor de sustinere a cladirii pana la realizarea unor intregi pereti din sticla care delimiteaza 2 spatii. De asemenea, la toate acestea este utilizata sticla securizata deoarece aceasta are o duritate mult mai buna atunci cand intra in contact cu diferiti factori exteriori.

Pe langa avantajul ca aceasta sticla securizata prezinta o durabilitate mult mai mare decat sticla normala, achizitionand astfel de sticla securizata pentru locuinta dumneavoastra, de exemplu, aceasta va poate da senzatia de amploare daca este utilizata ca perete despartitor intre 2 spatii diferite. De asemenea, aceasta sticla securizata poate fi atat transparenta cat si inscriptionata, desenata sau sablata cu diferite modele si inscrisuri. Modelul si tipul de sticla securizata ramane la alegerea dumneavoastra.

O data ce alegeti sa achizitionati aceasta sticla securizata pentru un perete, va pot spune ca aceasta este excelenta pentru peretele de la o terasa exterioara de exemplu. Aceasta sticla securizata, datorita duritatii de care dispune poate rezista cu succes tuturor intemperiilor vremii chiar si grindinei. Deci, dumneavoastra veti putea stia linistit in fiecare dimineata sa va beti cafeaua pe terasa fara grija ca veti ingheta de frig pentru ca vantul bate afara sau pentru ca e frig afara.

Intrebuintari diferite ale sticlei securizate

Asa cum am mentionat si mai sus, sticla securizata este din ce in ce mai utilizata in realizarea design-ului interior deoarece aceasta permite luminii sa treaca si va poate sa ridice restul elementelor care alcatuiesc design-ul interior la adevarata lor valoare. Acest lucru este cel mai potrivit pentru peretii din sticla securizata deoarece lumina naturala poate intra intr-o incapere mult mai multa fata de lumina care intra doar printr-o fereastra.

Tot la fel cum am mentionat la inceput, sticla securizata este utilizata atat in locuinte cat si in diferite alte locatii. Printre aceste diferite locatii se numara si hotelurile, restaurantele, cladirile de birouri, banci sau spatiile comerciale, de exemplu, mall-urile.

Diversitatea preturilor a sticlelor securizate

Preturile sticlei securizate poate varia extrem de mult deoarece aceste preturi sunt in functie de viitorul scop de utilizare al sticlei, de exemplu pentru usi, pentru pereti sau pentru diferite placari. Inafara de aceasta, aceste preturi ale sticlei securizata sunt in functie de grosimea sticlei, dar si de tipul sticlei, adica daca este transparenta, inscriptionata, desenata sau sablata.

Pentru eventualele nelamuriri si pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie va invitam sa intrati pe site-ul www.herradesign.ro la sectiune contact din josul paginii va sta la dispozitie un numar de telefon unde puteti sa va adresati unui reprezentant al firmeiĀ  care va poate raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.

admin

admin