Aveti nevoie de ciocane demolatoare pneumatice? Apelati cu incredere la compania Ceramex!

hycon_system_utekst_743Daca pana acum v-a fost foarte greu sa gasiti un furnizor de ciocane demolatoare pneumatice pe placul dvs., si v-ati confruntat cu probleme sau neconcordante ale produselor comandate, de acum cautarile dvs. iau sfarsit! Profesionistii Ceramex va stau la dispozitie cu cea mai variata gama de ciocane demolatoare pneumatice, la un raport optim calitate-pret. Datorita faptului ca firma Ceramex comercializeaza o gama variata de modele de ciocane demolatoare, aceasta reuseste sa ofera solutii potrivite pentru orice tip de aplicatie, satisfacand cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Ce caracteristici au ciocanele demolatoare pneumatice de la Ceramex?

            Ciocanele demolatoare pneumatice sunt extrem de performante, si nu necesita lucrari ample de intretinere. In plus, acestea au si o durata mare de viata, sunt usor de exploatat, fiabile, cu o greutate redusa. Firma Ceramex va pune la dispozitie ciocane demolatoare pneumatice pentru sarcini din cele mai dificile, cu un efort maxim necesar. In privinta nivelului de zgomote emise, ciocanele demolatoare pneumatice sunt silentioase, fiind concepute pentru diminuarea zgomotului. Va veti bucura o perioada indelungata de functionarea acestor echipamente, gratie constructiei lor robuste, si a costurilor minime de intretinere.

Gama larga de ciocane demolatoare pneumatice oferite de firma Ceramex, va ajuta sa gasiti solutia perfecta pentru orice fel de aplicatie. In fond, sculele pneumatice, in general, sunt performante, ieftine, si necesita putina intretinere. Ciocanele demolatoare pneumatice combina in mod ideal energia de lovire ridicata, si greutatea redusa. Pentru lucrarile dificile de spart si de demolat, cand nu aveti alta solutie la indemana, incercati sa va ganditi si la solutia utilizarii unor astfel de ciocane. Modelele de ciocane demolatoare pneumatice din oferta companiei Ceramex au greutati ce pot varia intre 3.7 si 28 de kilograme, o frecventa de lovire ce variaza intre 1230 si 4080 lovituri pe minut, pot avea si ungator incorporat, iar consumul de aer variaza intre 0.4 si 1.9 m3 pe minut. Intrand pe site-ul ceramextm.ro, veti gasi mai multe detalii, informatii si chiar fotografii de ciocane demolatoare pneumatice.

Despre Ceramex, firma distribuitoare de ciocane demolatoare pneumatice si multe alte echipamente

            Ceramex este o societate ce s-a infiintat in anul 1999, si de atunci a acumulat experienta in vanzarea utilajelor si echipamentelor pentru constructii, dar si un portofoliu bogat de clienti. In cei peste 17 ani de activitate, firma Ceramex a diversificat in mod constant oferta de produse, si a oferit clientilor si partenerilor sai servicii minunate de vanzare, la cele mai inalte standarde de pe piata. Ceramex se ocupa de comercializare echipamente constructii marca Atlas Copco, Pumpex, Tremix, Koshin, Haycon si Weber, dar ofera, totodata, si suport tehnic specializat in vederea repararii si intretinerii motoarelor Deutz si Perkins. Nu in ultimul rand, Ceramex se ocupa si de comercializarea de piese de schimb, consumabile si piese de uzura pentru diverse tipuri de utilaje. Apelati cu incredere la Ceramex pentru a achizitiona cele mai bune ciocane demolatoare pneumatice!