Foie-gras de la Euro Indal – un preparat gastronomic pentru cunoscatori!

Daca vrei sa ai parte de o experienta culinara cu adevarat deosebita sau vrei sa-I oferi cuiva un cadou de nerefuzat si de neuitat trebuie neaparat sa incerci foie-gras de la Euro Indal, un preparat gastronomic exclusiv pentru connoisseurs. Oferta firmei iti da ocazia sa iti rasfeti papilele gustative cu cele mai delicioase sortimente din acest produs de foarte buna calitate.

Cele mai multe persoane au gusturi diferite din punct de vedere culinar; cu toate acestea, exosta mereu acea tentative de a incerca alimente noi si de a experimenta anumite gusturi. De regula, preferam ingredientele naturale si elementele sanatoase deoarece acestea nu dau gres niciodata. Tocmai din aces motiv foie-gras este o delicatesa extraordinara, realizata din cele mai superioare ingrediente care merita incercat.

Descopera aceasta delicatesa- foie gras de la Euro Indal!

Foie-gras este un ficat foarte gras obtinut de la pasarile adulte, rate sau gaste, ce sunt indopate cu 15 zile inaintea sacrificarii. Datorita acestui regim intens ficatul se mareste ajungand sa atinga cote impresionante precum 400-1200 g la gaste si 350-800 g la rata. Calitatea si gustul exceptional al foie-gras-ului este dat de tipul si cantitatea de cereal cu care a fost hranita pasarea dar si de rasa.

Ficatul de rata are un gust aparte in timp ce ficatul de gasca este mai delicat si mai fin. Greutatea ideala a unui foi-gras este de 400-500 g iar cel de gasca de aproximativ 800 g.

Foie-gras-ul de rata poate fi achizitionat sub diverse forme : intreg, crud si conservat, semipreparat sau sub forma de pateu la bucata, ambalat in vid sau in cutii, si in ocazii speciale, impanat cu feliute de trufe negre.

Cei mai multi prefera foie-gras sub forma de pateu deoarece poate fi servit cu usurinta, sub forma de felii. Foarte multe restaurantul servesc foi-gras-ul inclus in salatele de legume sau alaturi de garniture din portocale si smochine.

Foie-gras-ul trebuie lasat la frigider cateva ore inainte de a fi servit, fara ambalaj si va lasat 20 minute dupa scoatere pentru a fi ulterior degustat. Pentru a-si mentine savoarea si prospetime trebuie taiat doar in momentul degustarii si sub platou se vor pune cuburi de gheata care sa-l mentina compact si consistent.

Ce tipuri de foie-gras poti achizitiona de la Euro Indal ?

Contrar anumitor pareri, un foie-gras nu are preturi exorbitante mai ales daca te decizi sa-l comanzi direct de la un distribuitor autorizat, care opereaza pe piata cu preturi mai mult decat excelente, cum este si cazul firmei Euro Indal.

Oferta bogata a magazinului iti ofera acces la o gama bogata de foie-gras in functie de preferintele tale culinare si de ocazia in care urmeaza a fi degustat.

Euro Indal iti pune la dispozitie mai multe sortimente de foie gras rata, printre care: foie gras intreg de Moulard si Barbarie clasa A, dar si foie gras rata feliat. Indiferent de alegeri garantat vei avea parte de o experienta rafinata si exclusivita!