Aveti nevoie de pompa cu roti dintate? O gasiti in oferta companiei de renume Facility Distrib

531948_109903555872390_1762534027_nIndustria alimentara este primul si principalul domeniu in care pompa cu roti dintate este folosita. Facility Distrib va ofera astfel de pompe si pentru alte aplicatii, fiind tratate in mod special pentru ca acestea sa functioneze bine in conditii diverse de exploatare, iar lichidele transferate sa isi pastreze igiena. Pompa cu roti dintate este usor de intretinut, nu se va defecta usor, si este confectionata numai din materiale de calitate.

Facility Distrib va asigura echipamente de lucru la preturi excelente, cu ajutorul carora dvs. sa va eficientizati linia de productie. Toate produsele comercializate sunt de calitate superioara, iar pompa cu roti dintate are o capacitate de dozare a unor lichide chiar si la presiuni mari sl cu greutati crescute, fara turbulente si pulsatii.

De ce sa alegeti pompa cu roti dintate de la Facility Distrib?

            Pompa cu roti dintate se foloseste cel mai adesea in unele aplicatii din industria alimentara care necesita mai ales presiune constanta si precizie de dozare foarte mare. Lichidele vehiculate trebuie sa fie curate, fara suspensii, si nici la temperaturi ridicate. Aceste conditii fiind respectate, dozarea ramane sa fie facuta cu lipsa de pulsatii, iar precizia de citire a debitului este foarte mare. Cat priveste structura si forma pompelor cu roti dintate, aceasta este simpla, fiind alcatuite dintr-o roata interna dintata, ce se roteste in jurul unui ax.

Pompele cu roti dintate pot fi auto-aspirante, oferind presiuni foarte mari, si sunt deosebit de utile la pomparea cicolatei si a sucurilor neacidulate. Indiferent care este modelul de pompa ales, aveti garantia ca veti obtine performante ridicate precum si siguranta in functionare, dar si posibilitatea folosirii acestora pe o perioada indelungata de timp. Numai pompele de calitate de la Facility Distrib vor da cele mai bune rezultate in operatiunile efectate!

Daca sunteti in cautarea unor produse consumabile pentru industria alimentara, dar si pentru alte domenii, daca nu stiti la cine sa apelati in acest sens, daca dvs. va este greu sa ajungeti la un magazin de profil si sa asteptati pana ce produsul pe comanda este livrat, atunci apelati la varianta online a cumparaturilor. Accesati chiar acum site-ul magazinului Facility Distrib si gasiti acolo pompe cu roi dintate si alte produse de un real folos!

Facility Distrib va ofera pompe cu roti dintate la preturi de neegalat pe piata din Romania!

Gama de produse a companiei Facility Distrib este variata, si reprezinta solutiile tehnice de calitate, pentru procesele tehnologice complicate. Facility Distrib distribuie echipamente de cea mai buna calitate, de la firme de renume din tara si din strainatate, direct din stoc, in cel mai scurt timp! De asemenea, compania va ajuta sa alegeti produsele care vi se potrivesc, oferindu-va servicii de consultanta si raspunzandu-va prompt la cererile dvs.! Facility Distrib comercializeaza pe langa pompe cu roti dintate si echipamente de protectie, solutii de igiena, scule si echipamente de intretinere, uleiuri si vaseline, adezivi, si lista poate continua.