ArtAntik.ro-Antichitati, povesti ale timpului

ceas de semineu Empire -720x540O lume cu adevarat fascinanta, mereu surprinzatoare si valoroasa. O lume cu reguli, preturi si povesti. Asa poate fi descrisa, pe scurt, lumea antichitatilor, care pentru majoritatea este o pasiune. Daca si tu te numeri printre cei care apreciaza valoarea timpului si povestile istoriei ,a artei si a civilizatiilor de pe intreg mapamondul, afla ca poti colectiona antichitati mult mai usor si de la o sursa sigura. Vorbim despre ArtAntik.ro.

Comertul cu antichitati este pentru ArtAntik.ro mai mult decat o meserie, este un hobby valoros si mereu de actualitate. Avand peste 6 ani de experienta in comertul electronic, ArtAntika a reusit sa devina cea mai moderna platforma romaneasca de shopping online, specializata in vanzarea de antichitati. Prin antichitati intelegem: bijuterii vintage, obiecte de colectie, antichitati si lucrari de arta decorativa.

In oferta ArtAntik gasesti obiecte unice pe care orice colectionar si-ar dori sa le aiba. Categoriile cu articole sunt variate astfel ca printre acestea se gasesc antichitati tematice, la mare cautare printre pasionati.

De ce ArtAntik? Simplu: pentru ca ai accesul la o gama impresionanta de antichitati pe care le poti comanda online, prin intermediul unui singur click. Metoda este sigura si confortabila . In plus, ai garantia unui certificat de conformitate si a unei facturi fiscale, inclusiv posibilitatea de returnare neconditionata.

Antichitati-Cand timpul devine valoros si..estetic

Valoarease prin ¨radacina¨, cu o poveste imbatabila, antichitatile raman si astazi un hobby pentru toti cei care stiu sa aprecize frumosul. Chiar daca este privit de multi ca fiind o pasiune costisitoare, deloc accesibila, cei care vor sa investeasca in acest domeniu au de unde alege. Piata de profil devine din ce in ce mai tentanta cu obiecte antice de o valoare incontestabila.

Vintage sau antic?

Majoritatea novicilor in domeniu tind sa aseze un semn de egalitate intre doi termeni diferiti: vintage si antic. Iata informatiile care te vor ajuta sa faci mai usor diferente intre ele.

Termenul ¨vintage¨ face trimitere catre obiectele care ar putea proveni de acum 3-4 generatii, sau chiar de la bunici. Din punct de vedere temporal sunt mai apropiate de perioada actuala decat antichitatiile. In plus, obiectele vintage sunt mai usor accesibile atat in ceea ce priveste procurarea propriu-zisa, cat si pretul.

Atunci cand ai de-a face cu antichitati trebuie sa recunosti din start valoarea obiectelor. Acestea provin din perioade ale timpului demult apuse. Poate fi vorba de secole sau chiar de milenii, de perioade istorice sau artistice diferite. Fiind vorba, practic, despre marturii ale timpului, acestea trebuie pastrate asemeni unor trofee si recunoscute la adevarata lor valoare.

ArtAntik.ro-Sursa de inspiratie. Antichitati online

Fie ca esti un incepator in ale colectionarii de obiecte antice, ori un profesionist cu o colectie impresionanta, ArtAntik.ro iti propune antichitati pe care trebuie sa le ai.

Vorbim despre: bijuterii, argintarie, colectii tematice (colectii militare, regalistica, instrumente de scris, armurerie, fotografie, carti postale, instrumente muzicale, etc.), arta vizuala (pictura, grafica, sculptura, etc.), decorative, orologerie, portelan&cristal. O categorie speciala este cea a cadourilor antice, destinate colectionarilor si nu numai.

Articolele sunt selectionate atent, astfel ca tu sa ai accesul doar la antichitati care merita atentie. Acestea provin fie din colectii private, fie prin cumparare directa din targuri specializate, fie in urma unor schimburi practicate in mod traditional intre colectionari. Mai exact, ArtAntik.ro iti propune antichitati 100% autentice, 100% valoroase.

Pentru informatii suplimentare si pentru a consulta intreaga oferta in materie de antichitati online, acceseaza www.artantik.ro.