Azil batrani Bucuresti care sa va ofere rezultatele mult dorite

azil batrani bucuresti

azil batrani bucuresti

Cel mai bun azil batrani Bucuresti este Sky Angel unul dintre cele mai serioase si cele mai profesioniste dupa piata romaneasca.

Azil batrani Bucuresti pentru o viata mult mai linistita.

Un azil batrani Bucuresti care intotdeauna a avut grija ca persoanele cazate aici sa se simta extraordinar de bine, sa fie relaxate si fericite. Sky Angel este o companie serioasa care intotdeauna a dat dovada de profesionalism, seriozitate respect si promptitudine in tot ce a facut. Cladirea este situata la doar 15 km fata de bucuresti iar acest lucru permite oricarei persoane sa vina sa isi viziteze persoana draga. Locatie este strada Principala , nuamrul 299, Loc Darasti – Vlasca, comuna Adunatii Copaceni. Este foarte usor de ajuns acolo si puteti veni oricand intr-un interval orar pe care il veti putea afla de la angajati.

Sky Angel – azil batrani Bucuresti.

Azil batrani Bucuresti este compania care intotdeauna va va oferi cele mai optime rezultate si au intotdeauna cele mai bune solutii pentru toate problemele dumneavoastra. Doatrile pe care aceasta companie le detine sunt : cladire mare , camere spatioase si complet mobilate cu televizor, internet si telefon, biblioteca cu peste 1500 de volume, lac unde orice persoana poate pescui, camere de luat vederi pentru a asigura o buna supraveghere a tuturor persoanelor, livada cu pomi fructiferi, gardina cu legume proprii, spatiu suficient de mare pentru a va putea plimba oricand.

Pachetul standard oferite de catre aceasta companie este disponibil la suma de 1800 lei pe luna si include: medic generalist, asistenta medicala non stop, 24 de ore din 24, camera mobilata si dotata cu televizor, internet si telefon, masa asigurata : mic dejun, pranz, cina plus doua gustari si cazare pe o anumita perioada de timp. Daca doriti sa suplimentati aceste servicii veti avea de achitat un mic cost suplimentar. In plus avem o oferta si pentru familii si anume: cazare in garsoniera de lux cu grup sanitar separat , toate acestea va sunt oferite in acest azil batrani Bucuresti.

Azil batrani Bucuresti si viata ta se poate schimba.

O locatie care va poate simba viata in bine, doar asa o sa fiti relaxat pe deplin si nu veti avea nicio grija. Azil batrani Bucuresti este o companie ce face diferenta si care ofera numai servicii calitative. Nimic nu se poate compara cu fericirea si linistea persoanei dragi dumneavoastra. Totul aici se face numai in interesul ei si pentru ca aceasta sa fie linistita si fericita.

Aici veti putea lega prietenii cu persoane de-a seama cu dumneavoastra. In pus aici veti avea mereu organizata ziua de nastere dar si evenimente specifice varstei dumneavaostra. In plus o sa va placa foarte mult sa va plimbati in excursiile organizate de aceasta companie. Aici veti avea numai de castigat si va veti simtimai bine ca acasa. Peronalul anagajat avand mereu grija ca va ofere cele mai bune rezultate pentru toate problemele ridicate de dumneavoastra. Nu trebuie sa pierdeti din vedere o astfel de colaborare care se va dovedi a fi extrem de avantajoasa.

admin

admin