Hufmed va ofera aparate medicale la cel mai bun pret

aparate medicale

aparate medicale

Orice afectiune poate fi depistata in general, in doua moduri, fie prin analiza simptomelor, fie prin urmele pe care respectiva boala le lasa in urma ei. Prin analiza simptomelor putem de cele mai multe ori sa stabilim un diagnostic destul de corect in cazul afectiunilor medii. Insa, in cazul celor mai grave sau cronice, analizele probelor biologice sunt cele care ofera detalii concludente. Astfel, existenta laboratoarelor de analiza este una esentiala. Hufmed vine in ajutorul acestora prin intermediul ofertei de aparate medicale performante si la un pret accesibil oricarui laborator de analize si nu numai.

Aparate medicale de analiza performante

Importanta pe care aceste aparate medicale o au este una extrem de mare, tinand cont ca in functie de acuratetea acestora depinde uneori chiar si viata pacientului. Evident, niciodata nu se va intampla ca in situatiile unui diagnostic mai complex sa se mearga doar pe un set de analize. Si aici, ca si in oricare alt domeniu stiintific, este necesara comfirmarea faptului ca indiferent de numarul de ori in care se repeta analiza, rezultatele trebuie sa fie identice sau apropiate. Acesta fiind si motivul pentru care multi pacienti sunt chemati sa repete analizele de mai multe ori. Dorim sa eliminam orice risc de confuzie sau de eroare.

Pe langa analiza sangelui si a lichidului limfatic, cele mai des intalnite analize sunt cele ale probelor fiziologice. Pentru acestea, Hufmed va ofera aparate medicale de analiza a urinei. Acestea ofera toate informatiile necesare pentru a ajuta la stabilirea unui diagnostic sau pentru a verifica reactia organismului la tratamente. Analiza urinei este efectuata prin interpretarea refractiei de lumina. Astfel, in functie de modul in care fluxul de lumina speciala se refracta, analizorul poate identifica si analiza pana la 11 parametrii. De asemenea, viteza de efectuare a analizei este de pana la 7 secunde in cazul celui mai performant echipament de analiza pe care vi-l oferim.

Accesorii si aparate medicale indispensabile oricarei institutii medicale

Pe langa aceste aparate medicale, va mai oferim si alte produse, cum ar fi aspiratoarele chirurgicale portabile, termometru digital pe infra-rosu, precum si altele. Aspiratorul chirurgical este esential pentru orice interventie chirurgicala de amploare mica si medie, fiind conceput pentru a absorbii in conditii depline de siguranta fluidele. De asemenea, puteti achizitiona tuburi de oxigen medicinal.

O categorie mai aparte de aparate medicale este cea a purificatoarelor de aer. Acestea pot fi folosite atat in unitati medicale, cat si acasa. Acesta are rolul de a curata aerul din camere, avand o raza de actiune de pana la 60m2 fiind un real ajutor pentru cei ce sufera de alergii sau de insuficiente respiratorii.

La Hufmed va putem asigura de faptul ca toata gama de aparate medicale este de cea mai buna calitate, beneficiind de garantii de pana la 5 ani. De asemenea, oferim o paleta foarte larga de produse consumabile si de unica folosinta pentru institutii medicale, clinici si cabinete medicale. Asadar, siteul nostru, www.hufmed.ro este locul unde va asteptam cu produse si servicii menite sa imbunatateasca calitatea serviciilor pe care dumneavoastra le oferiti.

admin

admin