Baghete polistiren interior de la Blu Art Design vor schimba stilul casei tale

Baghete polistiren interior de la Blu Art Design vor schimba stilul casei tale

Ai vrea sa schimbi ceva in locuinta ta, sa ii de un aer mai modern, dar sa nu coste mult? Nu trebuie sa schimbi culoarea peretilor, nici sa schimbi mobila. Este de ajuns sa optezi pentru baghete polistiren interior ce vor schimba cu desavarsire stilul locuintei tale.

Si pentru ca oricat de usor ar parea sa alegi tu baghetele si sa le montezi, cel mai bin ear fi sa apelezi la serviciile unei firme profesioniste, cum ar fi Blu Art Design. Pe parcursul celor 9 ani de desfasurare a activitatii, firma Blu Art Design a acumulat experienta in domeniul produselor ornamentale din polistiren expandat. In aceasta categorie intra: baghete polistiren interior, coloane, pilastri, cornise, scafe, precum si altele. De remarcat este faptul ca absolut toate sunt executate respectand cele mai inalte standarde de calitate de pe piata de profil.

De ce sa alegi baghete polistiren interior de la Blu Art Design?

 

Baghete polistiren interior de la Blu Art Design vor schimba stilul casei taleBaghete polistiren interior sunt cea mai simpla si ieftina solutie pentru a obtine un finisaj modern, ce pot fi aplicate atat pe lemn, cat si pe beton sau tapet, cu ajutorul unui adeziv special. Ele se monteaza, de obicei, in unghiul in care tavanul se uneste cu peretele, dar, in functie de preferinte, pot fi puse si direct pe pereti. Se folosesc pentru a delimita ceva, pentru a decora, dar si pentru a contura. Baghetele ornamentale de interior se potrivesc perfect cu orice tip de locuinta, indiferent daca aceasta este construita intr-un stil clasic sau modern.

Blu Art Design va ofera baghete din polistiren cu lungimea de 2 m, albe sau colorate, si de mai multe grosimi sau forme. Chiar daca nu gasiti baghete in culoarea pe care o doriti, acestea pot fi vopsite cu vopsea lavabila.

Ce avantaje va ofera baghete polistiren interior?

 

• se potrivesc perfect oricarei culori de var sau design interior;

• se asorteaza si cu stilul clasic, dar si cu cel modern;

• sunt realizate la comanda, in functie de cerintele dumneavoastra;

• pretul este mai mult decat accesibil;

• sunt foarte usor de intretinut. Nu trebuie decat sa le stergi cu o carpa umeda;

• se monteaza usor, acolo unde peretele se uneste cu tavanul sau la imbinarea peretilor, si la fel de usor se si finiseaza;

• nu sunt afectate de umiditate;Baghete polistiren interior de la Blu Art Design vor schimba stilul casei tale

• se pot imbina cu alte elemente decorative din polistiren, cum ar fi coloanele si pilastrii;

• au durata de viata indelungata;

• vopseaua are o aderenta foarte mare pe ele. Bine de stiut este faptul ca vopseaua lavabila se aplica folosind o pensula, de mai multe ori. In cazul in care se aplica un singur strat, dar gros, va crapa atunci cand se va usca. Bineinteles, inainte de aplicarea vopselei trebuie lasat kitul sa se usuce complet;

• se pot inlocui foarte usor cu altele noi atunci cand vreti sa le schimbati.

Cu baghete polistiren interior de la Blu Art Design casa dumneavostra va arata ca dupa o renovare completa. De ce sa nu alegi si tu o solutie simpla, dar de efect?