Edilrent iti ofera schela metalica profesionala

Edilrent iti ofera schela metalica profesionala

Edilrent iti ofera schela metalica profesionalaAtunci cand vine vorba de servicii de contructii, siguranta muncitorilor este pe primul loc. De aceea schelele pe care le folosesc trebuie sa fie solide si facute din materiale de cea mai buna calitate. Firma Edilrent ofera schele metalice care indeplinesc toate criteriile de siguranta.

Firma Edilrent are o experienta de 30 ani in echipamente si utilaje pentru constructii, fiind reprezentanta a firmei MAIA CAT pentru vinzarea utilajelor BUILDING CONSTRUCTION PRODUCT CATERPILLAR.

Din 2007 firma a deschis o sucursala cu punct de lucru pentru vinzarea utilajelor de constructii si infrastructura second hand in Romania. Edilrent comercializeaza din stocul propriu sau pe baza de comanda orice tip de utilaj sau produs pentru constructii .

Schela metalica de la Edilrent

 

Toti cei care au nevoie de o schela metalica pentru inceperea unor lucrari in domeniul constructiilor gasesc solutia in oferta Edilrent, companie care importa si distribuie utilaje si accesorii de constructii in toata tara. Produsele sunt aduse din Italia si sunt second hand, prin urmare si pretul de achizitie este unul accesibil.

De ce sa cheltui multi bani pe o schela metalica daca poti economisi inteligent apeland la firma Edilrent? Schelele oferite spre vanzare sunt intr-o stare buna de functionare si asigura muncitorilor conditii optime din punct de vedere al sigurantei. Astfel, vietile lor nu vor fi puse in pericol si nu vei da o mica avere pentru achizitionarea unor produse noi.

Cum sa alegi schela metalica cea mai potrivita?

 

In primul rand trebuie sa iei in considerare constructia schelei. Cu cat schela metalica are o constructie mai solida, cu atat constructorul se poate misca mai repede si mai usor, Edilrent iti ofera schela metalica profesionalaeconomisind timp si efort. Dincolo de mobilitate, o schela metalica trebuie sa se poata monta-demonta usor. Greutatea schelelor metalice trebuie sa asigure un transport usor si depozitare facila in spatii de dimensiuni reduse.

Componentele schelei metalice trebuie sa se imbine perfect, iar structura sa fie sigura, soc mechanic, stabila la vant puternic sau vibratii. De asemenea, elementele componente trebuie sa fie usor de manipulat si tratate impotriva ruginii. Dimensiunile, forma si dispunerea planseelor unei schele trebuie sa fie adecvate naturii lucrarii care urmeaza sa fie executata si adaptate la sarcinile ce urmeaza a fi suportate.

Elementele de sprijin ale unei schele trebuie sa fie protejate impotriva pericolului de alunecare. Acest lucru este posibili prin doua metode: prin fixare pe suprafata de sprijin, ori printr-un dispozitiv antiderapant. Suprafata de sprijin trebuie sa aiba o capacitate portanta suficienta pentru a garanta siguranta in timpul lucrarilor.

Daca nu stii ce tip de schela metalica ar fi cea mai potrivita pentru nevoile tale, specialistii firmei Edilrent iti stau la dispozitie cu sfaturi si informatii importante. Orice tip de schela metalica ai alege din portofoliul Edilrent, aceasta iti va fi livrata impreuna cu toate accesoriile aferente necesare montarii si utilizarii intr-un mod corect.

Daca esti interesat de oferta, ia legatura cu reprezentantii companiei si bucura-te de toate avantajele oferite de catre aceasta. Apeland la firma Edilrent vei fi sigur ca te vei bucura de produse de calitate la preturi accesibile.