Becuri auto cu led-uri – Cu Solar Watts economisesti bani si energie!

1354135753_7440-7443-3power-led-250x250Inainte de a porni la drum, mai ales daca e mai lung, asigura-te ca automobilul functioneaza la parametri optimi. In afara de faptul ca are nevoie de combustibil, este necesar sa verifici oglinzile, frana, ambreiajul si, bineinteles, becurile. Indiferent ca e zi sau noapte, atunci cand vrei sa efectuezi o manevra, e necesar sa-i anunti si ceilalti participanti la trafic. Ca sa nu pierzi timp cu o seara inainte de calatorie, mergand la cumparaturi, da comanda de pe acum de becuri auto cu led-uri! Le gasesti in oferta Solar Watts! Cel mai bine este sa ai o rezerva in garaj.

Becuri auto cu led-uri

In magazinul online Solar Watts gasesti mai multe tipuri de corpuri de iluminat cu led-uri pentru industria auto. Ca sa alegi ce-ti trebuie, tine cont de puterea lor, de diametru, unghi, utilizare, culoare si de suportul lampii.
Despre becuri auto cu led-uri trebuie spus ca:
– pot inlocui lumina clasica de semnalizare, lumina de ceata, lumina de parcare, tabloul de bord, becul pentru lectura, lumina de la placuta de inmatriculare, lampa de la portbagaj etc.;
– nu contin nici mercur, nici plumb. Asadar, nu pun in pericol mediul si viata omului, fiind ecologice;
– au o durata de viata aproximata la 50.000 de ore;
– sunt concepute sa reziste la socuri mecanice si la vibratii;
– sunt prevazute cu protectie interna TVS. Acest lucru inseamna ca sunt protejate de supratensiune;
– scad vizibil costurile de intretinere.
In general, aceste becuri auto cu led se folosesc pentru: masini, motociclete, motoscutere, camioane, biciclete, autobuze si alte vehicule.

5 motive sa folosesti becuri auto cu led

De ce sa renunti la becurile clasice in favoarea celor cu led? Iata cateva motive:
– produc o lumina mai apropiata de conceptul de lumina alba, fiind si mult mai puternica;
– produc lumina rece. Doar 10% din energia electrica din becurile clasice e transformata in lumina. Restul de 90% e folosit pentru caldura. Acest lucru nu e valabil insa si la led-uri, implicit la becuri auto cu led-uri;
– emit lumina hemisferica, adica doar acolo unde e necesar. Becurile clasice, in schimb, emit lumina in toate directiile;
– sunt de dimensiune redusa;
– functioneaza la temperatura mica. Daca, spre exemplu, e iarna si circuli cu masina, becurile se vor aprinde fara nici o problema. La fel se va intampla si daca le montezi intr-o camera frigorifica. In schimb, daca vrei sa utilizezi lampi fluorescente, rezultatul nu va fi acelasi.

Informatii utile despre Solar Watts

Firma Solar Watts si-a inceput activitatea in urma cu 6 ani, in domeniul corpurilor de iluminat. In prezent, produce si importa mai mult de 1.800 de modele de corpuri cu led. Daca vrei sa schimbi becurile la masina si chiar si pe cele din locuinta, ca sa ai grija de mediu si sa faci si economii, alege produse din oferta Solar Watts. Aici vei gasi: lampi industriale cu leduri, aplice cu led, spoturi cu led, lampi stradale de mai multe feluri, spoturi de putere cu led, lampi incastrabile cu led etc. Ele iti pot scadea consumul cu pana la 80%.

Comanda becuri auto cu led-uri din oferta Solar Watts si foloseste-le ori de cate ori ai nevoie! Consuma putin, emit lumina de care ai nevoie si au pret redus.

Date de contact
Adresa: Braila, str. Dorobantilor, nr. 623, bl. 7
Telefon: 0721.381.949, 0765.477.501