Transport utilaje agricole? Zoli Agabaritice si, te bucuri de eficienta 100%

transport utilaje agricole

Intentionezi sa-ti completezi flota de utilaje agricole cu un model nou? Daca ai gasit utilajul care sa raspunda exigentelor tale este timpul sa te orientezi spre o metoda simpla de transport. Mai exact, ai nevoie de servcii transport utilaje agricole. Astfel ai garantia ca noua ¨achizitie¨ ajunge in cele mai bune conditii acasa, fara metode improvizate si fara timp pierdut.

Si pentru ca transportul de utilaje agricole intra in categoria transportului agabaritic, apeleaza la o firma specializata in acest domeniu care sa-ti asigure, inclusiv, logistica adecvata si servicii premium. Zoli Agabaritice iti sta la dispozitie cu servicii transport utilaje agricole la cel mai sigur nivel. Firma clujeana asigura utilaje speciale pentru un transport rapid, precum si o echipa specializata in transport agabaritic si transport utilaje agricole. Pe scurt, Zoli Agabaritice iti ofera accesul la tot ceea ce te intereseaza in materie de transport special.

Zoli Agabaritice asigura transport utilaje agricole pentru: combine, tractoare, semanatori, pluguri, aparate de irigat, cultivatoare, pulverizatoare etc. Transportul se efectueaza cu un grad ridicat de seriozitate, precizie si promptitudine.

Transport utilaje agricole-Siguranta deplina pe orice drum!

Utilajele agricole sunt echipamente masive, motiv pentru care necesita un transport ca la carte si o logistica bine gandita. Serviciul de transport utilaje agricole este o necesitate si totodata o solutie inteligenta pentru cei care cumpara si vand utilaje de gen in tara si in strainatate. De regula, cei care doresc sa achizitioneze un tractor, o combina sau orice alt utilaj eficient in munca de camp cauta furnizori in toata tara. Transportul unui astfel de utilaj dintr-un oras in altul poate fi o chestiune costisitoare si stresanta. Cea mai buna varianta este transportul agabaritic.

Ce este transportul agabaritic si ce presupune?

Transportul agabaritic se refera la transportul de marfuri cu un tonaj mult prea mare, iesit din gabarit. Acest tip de transport se efectueaza doar cu utilaje speciale, de tonaj mare si accesorizate cu sisteme de prindere adecvate, in functie de tipul marfurilor, de dimensiunile ce trebuie parcurse si in functie de nivelul de siguranta dorit.

La transportul agabaritic apeleaza cei care au de transportat: instalatii eoliene,  grinzi de beton, silozuri, structuri metalice si hale industriale, macarale si utilaje agricole. Pentru ca totul sa decurga fara probleme si fara intarzieri se poate solicita recunoasterea prealabila a traseului dar si escorte care sa faciliteze transportul. De asemenea, se poate recurge la demontarea anumitor portale de semnalizare rutiera.

Transportul agabaritic se efectueaza cu autoutilitare puternice 4×2, 6×2, 6×4, 8×4 si trailere moderne, specializate cu 3, 4 sau mai multe axe, extensibile, cu alveole pentru utilaje pe roti sau tip gondola, ideale pentru transportul combinelor si marfurilor cu tonaj depasit.

La cine apelezi pentru transport utilaje agricole si transport agabaritic?

Pentru un serviciu cu ¨greutate¨ executat conform celor mai exigente cerinte si in conditii de siguranta deplina, apeleaza la Zoli Agabaritic, firma specializata in toate tipurile de transport special, transport agabaritic.

Zoli Agabaritic garanteaza securitate maxima deoarece angajatii firmei stiu in orice moment unde se afla fiecare vehicul din flota si cati kilometri mai are de parcurs pana la atingerea obiectivului, fiecare camion fiind dotat cu sistem de supraveghere GPS.

Pentru informatii suplimentare despre serviciul  transport utilaje agricole acceseaza www.zoliagabaritice.ro.