Ecomedclean – spalatorie cu bariera septica

8d0f39d31ffdf82e70786d3ef4e71856Ingrijirea corespunzatoare a articolelor de imbracaminte sau a altor articole confectionate din materiale textile este importanta pentru a prelungi durata de viata a acestora si pentru a le mentine aspectul estetic o lunga perioada de timp. Spalate la mana sau in masina de spalat, acestea trebuie sa fie impecabile si sa nu se deterioreze. Astfel, in functie de material si de rezultatul care se doreste a fi obtinut, se opteaza pentru procesul de curatare cel mai potrivit. Exista, de asemenea, pe langa cele doua variante mentionate anterior, si varianta de curatare la spalatorii specializate unde firmele respective garanteaza obtinerea unor rezultate deosebite.

Atunci cand vine vorba, insa, de lenjeriile utilizate in spitale, uniformele personalului medical etc., prioritara este dezinfectarea. Ecomedclean este o spalatorie cu bariera septica ce isi are sediul in Timisoara si promite colaborari bazate pe profesionalism si incredere, promisiuni pe care le si respecta. Serviciile noastre se adreseaza in special spitalelor.

De ce spalatorie cu bariera septica?

Daca va intrebati de ce trebuie neaparat sa apelati la serviciile oferite de o spalatorie cu bariera septica in cazul in care sunteti un spital, trebuie sa stiti ca doar prin intermediul unor astfel de servicii se poate asigura dezinfectarea si curatarea optime, in conditii maxime de siguranta, fara ca personalul sa fie pus in pericol de contaminare.

Astfel, se impune existenta a 2 zone: cea septica unde se receptioneaza, se sorteaza si se spal lenjeria si zona aseptica unde au loc operatiunile de uscare, calcare si depozitare pana la predare. In fiecare zona personalul poarta uniforme speciale.

Alegeti Serviciile Ecomedclean – spalatorie cu bariera septica

Ecomedclean – spalatorie cu bariera septica este dotata corespunzator cu utilaje si echipamente eficiente, de ultima generatie: masini de spalat, uscatoare, carucioare mobile, , calandre pentru calcat, masini de infoliat haine, etc. – toate acestea asigurand o calitate ireprosabila a serviciilor oferite.

Portofoliul nostru de clienti este unul bogat ceea ce reflecta multumirea acestora care isi pastreaza fidelitatea fata de serviciile furnizate. Ne implicam total in fiecare proiect pe care il derulam si urmarim sa obtinem satisfactia voastra deplina in orice aspect: costuri, calitate, operativitate etc.

Daca snteti interesati sa aflati mai multe detalii despre diverse aspecte de interes, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura cu echipa noastra de specialisti experimentati si competenti in acest domeniu.

Despre Ecomedclean – spalatorie cu bariera septica

Compania Ecomedclean isi desfasoara activitatea in domeniul serviciilor de curatare si dezinfectare adresate in special unitatilor medicale. Dupa cum am mentionat si anterior, dispunem de dotari moderne, cu o tehnologie avansata, care se afla in conformitate cu cerintele impuse de Uniunea Europeana, echipamentele care se regasesc in dotare fiind capabile sa distruga agentii patogeni pentru evitarea transmiterii de infectii sau boli.

Am avut grija sa implementa, de asemenea, masuri speciale in ceea ce priveste colectarea, transportul, sortarea, spalarea si livrarea articolelor.

Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta in cazul in care ne veti alege ca si partener, ba dimpotriva satisfactia voastra va fi deplina din toate punctele de vedere.