BPClean Master – Cand aveti nevoie de servicii de curatenie in Bucuresti!

curatenie BucurestiIn viata noastra de zi cu zi, curatenia reprezinta un aspect fundamental de care trebuie sa ne preocupam in permanenta. Un aer si un spatiu curat inseamna in primul rand sanatate, deoarece sunt eliminati microbii, iar astfel noi si familia noastra suntem mult mai in siguranta. Prin curatenie, multi sunt tentati sa inteleaga doar micile activitati pe care le facem aproape zilnic, gen maturat, aspirat si sters praful pe ici pe colo. Ei bine, acestea nu sunt suficiente, intrucat trebuie insistat mai mult si facuta curatenie mai intens. La urma urmei o facem pentru noi. Inainte de toate, un spatiu aerisit e un spatiu mai curat. Indiferent ca e vara, iarna sau toamna, un spatiu trebuie aerisit zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi.

Principala problema pentru majoritatea dintre dumneavoastra este ca dupa o saptamana de munca la serviciu nu aveti timpul si nici dispozitia necesara pentru a face curatenie in adevaratul sens al cuvantului. Pentru a nu neglija acest aspect deosebit al vietii de zi cu zi,  compania BPClean Master din capitala va vine in ajutor cu o oferta de servicii de curatenie profesionale. Profesionistii firmei intreprind toata gama de operatiuni pentru ca locuintele dumneavoastra sa fie curate si igienizate.

Activa pe piata de profil inca din anul 2007, firma din Bucuresti va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie orientate catre nevoile fiecarui client in parte. Firma se remarca prin aducerea pe piata a unui concept nou in materie de curatenie, flexibil si personalizat pentru diverse domenii de activitate: sedii de firma, banci, magazine, vile si apartamente, show-rooms, hale industriale, etc. Scopul central al BPClean Master este de a asigura satisfactia clientilor si de a raspunde nevoilor si dorintelor acestora prin furnizarea de servicii personalizate, prompte si de inalta calitate.

Zilele pana la sarbatori de iarna le putem numara deja pe degetele de la ambele maini, astfel ca majoritatea dintre dumneavoastra incepeti deja sa va faceti planuri cu privire la impartirea timpului intre serviciu, relaxare si curatenie. Pentru a va simplifica situatia si pentru a va ajuta sa aveti parte de mai multa relaxare decat stres, puteti apela la serviciile BPClean Master. Ori de cate ori aveti nevoie de un partener care sa va ajute in procesul de curatenie in locuinta dumneavoastra, va puteti adresa societatii din Bucuresti pentru prestarea de servicii de curatenie generala, aceasta oferindu-va o gama completa de servicii pentru ca locuinta dumneavoastra sa arate ca noua. Curatenia generala consta in servicii de:

– sters praful de pe piesele de mobilier si echipamentele electronice cu solutii specifice fiecarei suprafete

– aspirare/ maturare pardoseala/mocheta/covor, spalare pardoseala

– stergerea tocurilor de usi si ferestre, spalat geamuri,

– spalarea faiantei din baie si bucatarie, stergerea oglinzilor,

– curatarea obiectelor sanitare din baie (chiuveta, cabina dus/cada, vas si rezervor WC,

suporturi prosoape),

– golirea cosurilor, schimbarea sacilor de deseuri menajere,

– curatarea bucatariei (chiuveta, exteriorul corpurilor de mobilier, al aragazului, frigiderului, electrocasnicelor, hotei),

– stergerea de praf a corpurilor de iluminat.

De-a lungul celor cinci ani de activitate pe piata interna, firma din capitala si-a castigat un portofoliu foarte bogat de clienti. Si asta nu doar prin serviciile de curatenie generala, ci si prin celelalte servicii de curatenie. Astfel, pe langa curatenia generala, BPClean Master va ofera cele mai bune, prompte si organizate servicii de:

– curatenie de intretinere (executate pe baza de abonament, frecventa fiind stabilita in functie de necesitatile dumneavoastra)

– curatenie dupa constructor (se executa, la cerere, o singura interventie pentru a curata spatiul dumneavoastra dupa o constructie noua, dupa o renovare)

– curatenie industriala (in depozite, hale, spatii de productie, magazine de desfacere cu suprafete mari)

– tratament parchet – ceruit (intretinere a marmurei, gresiei, granitului, parchetului prin folosirea de metode de curatare si intretinere, tehnologie, precum si solutii dedicate fiecarui tip de pardoseala)

– curatare mochete (curatarea mochetei si a covoarelor, operatiuni de curatare ce necesita tehnologie de ultima ora si personal bine pregatit.

Date de contact:

Strada Aramesti Nr.4 Bucuresti,sector 5

Telefon: 0726.131.992,

Fax: 021.423.56.83,

E-mail: info@bpclean.ro

Articol oferit de 2biz.ro.