Top 4 modele de suruburi de la Sursal

Top 4 modele de suruburi de la Sursal

Top 4 modele de suruburi de la SursalCauti un furnizor serios, care sa te aprovizioneze constant cu suruburi de mai multe tipuri? Multa vreme te-ai tot intrebat in ce domeniu ai putea deschide o afacere, astfel incat sa ai succes garantat. Datorita faptului ca ti-a placut dintotdeauna sa mesteresti pe langa casa, ti-a venit si ideea: prelucrarea lemnului si crearea de mobila la comanda pentru toti doritorii. Insa, cea mai mare problema in momentul de fata o reprezinta procurarea de ustensile si de materie prima, care, in acest domeniu, nu se gaseste atat de usor pe cat ai crede.

Pentru a incheia calvarul gasirii unui furnizor, bazeaza-te pe Sursal. Aceasta companie nu numai ca are vechime in domeniu de peste 100 de ani, ceea ce-ti ofera mai multa incredere in serviciile si produsele pe care ti le pune la dispozitie, insa are si calitate, dar si preturi avantajoase pentru toti clientii sai fideli.

Si pentru ca pe tine te intereseaza intr-un mod deosebit suruburile, citeste topul celor mai cautate si mai vandute modele ale companiei Sursal.

4 modele de suruburi de la Sursal pentru toti clientii sai

Suruburile pe care Sursal le fabrica si le comercializeaza in toata Romania se adreseaza multor domenii cum sunt si industria construirii de autovehicule, industria mobilei sau industria de confectii metalice. Toate acestea utilizeaza asamblari infiletate, care au la baza un surub si o piulita. Fara aceste mici piese, cu siguranta, industriile nu ar fi cunoscut o dezvoltare atat de rapida si de eficienta.

In topul celor mai utilizate suruburi se situeaza:

1. Suruburile cu filet metric. Acest accesoriu metalic se afla in topul preferintelor utilizatorilor, deoarece are intrebuintari diverse in toate domeniile. Aparent, un surub metric este o piese nesemnificativa, dar absenta lui iti va dovedi ca intreg ansamblul pe care l-ai construit se va darama intr-o clipita. Tocmai de aceea, surubul cu filet metric a devenit cel mai cautat si mai utilizat surub din toata lumea. Orice gospodar are in trusa lui de scule un astfel de surub. Ca o clasificare, suruburile cu filet metric se impart in: suruburi cu cap hexagonal, suruburi cu cap inecat sau semiinecat, suruburi cu cap cilindric bombat si suruburile cu cap crestat. Aceasta este doar o clasificare, exista, insa, mai multe, in functie de intrebuintarea suruburilor.

2. Suruburile de cuplare. Situate pe locul 2, acest gen de surburi sunt deosebit de eficiente pentru asamblarea de componente. Ele se clasifica astfel: suruburi cu cap mic, suruburi cu cep sau cu locas hexagonal, suruburi cu cap bombat, cu cep sau cu locas hexagonal, suruburi cu cap crestat Ericsson sau cu locas hexagonal Ericsson. Acest gen de suruburi sunt utilizate in toate industriile si-ti vor fi folositoare chiar si tie pentru prelucrarea lemnului.

3. Suruburile special create pentru lemn. Sunt indicate pentru asamblari stabile si de durata, deoarece prezinta o rezistenta chiar de 3 ori mai mare decat cuiele obisnuite. Datorita Top 4 modele de suruburi de la Sursal1sistemului ingenios de infiletare si desfiletare, suruburile pentru lemn pot fi montate si demontate foarte usor si rapid, iar acest lucru se realizeaza fara urme si fara deteriorarea materialului.

4. Suruburile cu filet create pentru orice tip de tabla. Profilul lor este foarte asemanator cu cel al suruburilor pentru lemn, doar ca sunt dotate, in plus, cu un filet durificat, ce permite o prindere mult mai eficienta in tabla.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege suruburi Sursal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Sursal? Suna la numarul 0241-853.103 sau trimite un e-mail pe adresa sursals@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.