Butoni cu Cristale Swarovski Deosebiti Gasiti pe Magazinul Online E-cadou

133f878830b30d266924c161184ff415Butonii de camasa dau o nota aparte si completeaza tinuta oricarui barbat dandu-i o nota de eleganta si rafinament. O data cu magazinul online e-cadou.com, s-a nascut un concept complet nou, in care luxul ostentativ nu mai echivaleaza cu excesele provocatoare, ci cu simplitatea, sensibilitatea si bunul gust al consumatorului contemporan.

Bijuteriile cu elemnente Swarovski se disting prin stralucirea lor si sunt considerate cele mai calitative elemente de cristal taiate la masina. Bijuteriile cu elemente Swarovski pot fi purtate ca atare sau in combinatie cu pietre pretioase si semi-pretioase, sau metale placate cu aur sau argint.

Butoni cu cristale Swarovski de pe magazinul online e-cadou.com

Butonii de camasa sunt fabricati dintr-un aliaj non-alergic ce nu contine plumb sau nichel. Astfel nu va strica placerea de a le purta prin aparitia de iritatii sau alergii. Butonii de camasa sunt placati cu aur de 18K si incrustati cu cristale din gama Swarovski Elements.

 • Butoni SQUARE rose cu elemente Swarovski
 • Butoni Patrati multicolor violet cu cristale swarovski
 • Butoni Patrati multicolor rose cu cristale swarovski
 • Butoni patrati negri cu 2 cristale swarovski
 • Butoni medii BLUEINK cu cristale swarovski
 • Butoni medii albi cu cristale swarovski
 • Butoni ROTUNZI purple cu cristale swarovski
 • Butoni ROTUNZI albi cu cristale swarovski
 • Butoni medii highland cu cristale Swarovski

Butonii cu cristale Swarovski sunt lucrati manual cu cea mai mare grija si decorate cu cele mai deosebite cristale. Produsele din aceasta categorie sunt realizate dintr-un aliaj de metale non-alergice si sunt placate cu rhodium, metal folosit la placarea bijuteriilor deoarece este mai rezistent decat argintul si are acelasi culoare si stralucire.

Intretinerea si pastrarea bijuteriilor

 • A se evita expunerea ¬†bijuteriilor la soare foarte puternic pe perioada indelungata
 • Cremele, parfumurile, alcoolul cat si orice alt tip de detergent abraziv au un efect negativ asupra bijuteriilor .
 • Bijuteriile sunt produse fragile si este foarte important cum le pastram pentru ca acestea sa nu se murdareasca sau sa se deterioreze. Pentru aceasta, recomandam pastrarea acestora in cutia/ambalajul original.
 • Pentru curatarea bijuteriilor si accesoriilor folositi o panza uscata si moale.
 • Evitati folosirea alcoolului, a detergentilor abrazivi sau alte materiale abrazive pentru curatare.

De ce sa alegi E-cadou?

E-cadou.com va ofera bijuterii de lux si accesorii deosebite. Echipa firmei este tanara, dornica de a contribui la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic prin calitatea serviciilor oferite, promptitudine si seriozitate, bazandu-se pe experienta de aproximativ 20 de ani in comert.

Obiectivul firmei este de a oferi o solutie completa celor care cauta cadouri speciale, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare. Politica E-cadou este de a avea un raport corect intre pret si calitate si a oferi o gama completa de servicii, considerand ca fiecare cadou il reprezinta pe cel care il ofera. La E-cadou.com ai garantia satisfactiei totale, ai livrare in 24 de ore si respectul pe care-l meriti.

Alege eleganta si rafinamentul cu butoni cu cristale Swarovski de la E-cadou. Cu siguranta va veti simti special, iar tinuta va fi completa. Alege bijuterii cu cristale Swarovski de pe e-cadou.com si bucura-te de frumusetea si elegant lor sau facand un cadou deosebit unei persoane dragi.