Cadouri handmade pentru nunta

fe1dc53279fce23d114e0b19ea798a10Se apropie nunta unei prietene dragi sau a unor veri la care sunteti invitati si trebuie sa le oferiti mirilor un cadou de nunta? Cu totii stim ca cele mai banale cadouri de nunta sunt seturile de lenjerii, tacamuri, aparate electrocasnice sau seturi de farfurii. Daca insa va doriti sa iesiti din anonimat, puteti lua in calcul ideea oferirii de cadouri handmade pentru nunta. Daca aveti nevoie de cateva idei de cadouri handmade pentru nunta, puteti conta pe sprijinul magazinului online Elementall Dekor.

Elementall Dekor va ofera o variata de produse, incluzand si cadouri handmade pentru nunta

Acest magazin online este cel mai potrivit loc pentru toti cei care cauta originalitate si expresia artei in diversele sale forme. Aici gasiti o variata gama de produse, grupate in urmatoarele categorii: bonsai si zodii, obiecte decorative, bonsai cu semipretioase, flori si aranjamente florale din margele, tablouri. Intre acestea sunt si cadouri handmade pentru nunta. Preturile practicate de acest magazin sunt foarte variate si difera destul de mult in functie de produse.

Cateva sugestii pentru cadouri handmade pentru nunta

Stim ca poate va este greu sa alegeti din numeroasele produse existente pe site-ul acestui magazin online, de aceea aveti prezentate mai jos cateva sugestii, care va pot ajuta sa alegeti cel mai potrivit dar pentru viitorul cuplu casatorit.

Cadou pentru miri- format din doua pahare pictate manual si o sampanie; atat paharele, cat si sticla pot fi pictate manual si inscriptionate cu un mesaj pe care il doriti dumneavoastra. Paharele sunt pictate in mod original, cu o mireasa si un mire, pe acestea putand fi inscriptionate numele lor. In maxim 3 zile lucratoare veti beneficia de acest set, inclus in categoria cadouri handmade pentru nunta.

Pahare cu verigheta- sunt pictate manual, cu multa migala si grija, cu fir de aur de 12%;  sunt realizate din cristal de Boehmia. Pe acestea sunt inscriptionate numele mirilor si data nuntii. Pentru a beneficia de aceste pahare, va trebui sa asteptati 5 zile lucratoare.

Cadou cu fluturasi– pentru miri romantici si veseli- un cadou perfect si original- setul cuprinde doua pahare si o sticla de sampanie, toate pictate manual si avand inscriptionate mesaje. Termenul de personalizare pentru acest cadou este de 3 zile lucratoare.

Originalitate si unicitate? Da! Alegeti cadouri handmade pentru nunta

Avantajul oferirii de cadouri handmade pentru nunta este acela ca mirii isi vor aminti toata viata de cadoul primit de la dumneavoastra, deoarece il va putea pastra, fara a se deteriora sau fara e exista riscul de a-l arunca in urma uzurii. Daca doriti sa surprindeti mirii, optati pentru cadouri handmade pentru nunta. Sunt originale, unice, personalizate si foarte interesante. Puteti fi siguri ca vor fi pe placul tinerilor casatoriti.

Elementall Dekor- cea mai buna alegere pentru cei interesati de cadouri handmade pentru nunta

Elementall Dekor va asteapta cu produse diversificate la preturi foarte avantajoase. Comandati online cadouri handmade pentru nunta si in numai cateva zile, veti primi la domiciliu comanda dumneavoastra. Pentru a afla mai multe detalii despre activitatea si produsele magazinului, puteti vizita pagina elementall-dekor.ro.