Camere frigorifice de la Frigotehnics Serv Com – creeaza mediul perfect pentru produsele tale!

Urmaresti ofertele distribuitorilor de camere frigorifice pentru a fi sigur ca vei face o investitie cu adevarat buna? Ai in vedere si instalarea de camere frigorifice pentru spatiul tau? Multumita celor de la Frigotehnics Serv Com, tu vei beneficia de echipamente si servicii menite sa iti aduca profit in activitatea pe care o desfasori.

Cei de la Frigotehnics Serv Com iti vor putea recomanda cele mai bune echipamente in ceea ce priveste camerele frigorifice pentru ca tu sa te poti orienta spre ce trebuie. Poti oricand sa te adresezi lor in legatura cu produsele sau serviciile care te intereseaza si vei primi consultanta si asistenta de specialitate pentru o alegere cu adevarat inspirata.

Camere frigorifice – numai bune pentru spatiile tale

Cei de la Frigotehnics Serv Com iti propun o varietate de modele de camere frigorifice care au la baza panouri cu o grosime de 60, 80 sau 100 mm. Aceste camere frigorifice pot dispune de pardoseala, de temperatura de refrigerare sau de congelare, de usa de refrigerare sau congelare, de agregat frigorific etc.

De cele mai multe ori, cei care recurg la aceste camere frigorifice sunt cei care detin magazine, abatoare, depozite de legume-fructe, depozite de carne, hypermarketuri, supermarketuri etc. Daca si tu ai in vedere o astfel de camera pentru spatiul tau, este bine sa discuti cu cei de la Frigotehnics Serv Com toate detaliile cu privire la proiectarea si montarea lor.

Cei de la Frigotehnics Serv Com iti vor putea oferi oricand servicii de instalare camere frigorifice in industria alimentara pentru afacerea ta de profil. In acest fel, vei putea crea mediul propice unde sa iti poti pastra produsele perisabile fara sa existe niciun risc de degradare a lor.

Costurile aferente pentru aceste camere frigorifice vor avea in vedere marimea camerei care vrei sa fie realizata, tipul sistemului de racire, alte accesorii integrate etc. Frigotehnics Serv Com iti va putea oferi consultanta de specialitate pentru ca tu sa stii sigur spre ce trebuie sa te indrepti, dar si pentru o evaluare de pret estimativa.

Frigotehnics Serv Com – ajutor de nadejde cand este nevoie de achizitionarea si instalarea de camera frigorifice!

Cei de la Frigotehnics Serv Com s-au specializat in tot ce tine de sectorul instalatiilor frigorifice si de climatizare HVAC venind in sprijinul clientilor cu servicii de proiectare, executie, montaj, service non-stop si mentenanta. Toate aceste servicii sunt asigurate atat la cerere, cat si pe baza unui contract de colaborare.

Nume importante din industria comertului cu produse alimentare au apelat la Frigotehnics Serv Com: este vorba despre retaileri precum Carrefour, Kaufland, Mega Image, Auchan, Cora, Billa in vederea proiectarii si montarii de spatii unde anumite temperaturi trebuie mentinute astfel incat calitatea produselor sa nu aiba de suferit.

Pe langa camerele frigorifice, cei de la Frigotehnics Serv Com au in vedere si proiectarea si executia de camere albe pentru laboratoare, instalatie climatizare pentru sali RMN, instalatii climatizare pentru liniile de productie, dotari aferente pentru afaceri din diverse sectoare industriale precum panificatia, masele plastice etc., dar si alte proiecte care necesita tehnologia frigului comercial.

Daca iti doresti sa ai parte si tu de solutii complete si personalizate care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, o colaborare cu Frigotehnics Serv Com te va putea scapa de orice grija. Experienta celor de la Frigotehnics Serv Com pe piata isi va spune intotdeauna cuvantul.

Frigotehnics Serv Com – pentru investitii sigure in camere frigorifice!