Camere supraveghere AXIS – Badas Business ofera calitate si precizie

Profita de cea mai buna oferta de pe piata si achizitioneaza camere supraveghere AXIS! Firma Badas Business te asteapta cu produse de calitate superioara, la preturi avantajoase!

Camere supraveghere AXIS – performanta garantata

Care este una dintre cele mai simple metode pentru a economisi resurse financiare si umane cand detii o unitate comerciala? Achizitionezi camere supraveghere AXIS, din oferta Badas Business! Una singura face treaba a patru camere clasice si, in plus, e mult mai eficienta decat o echipa de paznici. Uite ce avantaje vei avea daca le vei folosi:

– datorita rezolutiei de ordinul megapixelilor, imaginile inregistrate sunt foarte clare. Daca vrei sa vezi ceva indeaproape, nu trebuie decat sa maresti imaginile;

– acopera o suprafata mare fara nici o problema. Desi sunt de ansamblu, secventele se pot mari foarte bine, detaliile fiind vizualizate fara distorsiuni. Datorita acestui lucru sunt ideale pentru spatiile publice unde se circula foarte mult, cum ar fi: unitati comerciale, unitati bancare, autogari, metrouri, aeroporturi;

– intrucat inregistreaza si ofera detalii foarte amanuntite, sunt mult mai eficiente decat orice angajat, indiferent cat de profesionist ar fi acesta. In plus, imaginile sunt inregistrate si pot fi utilizate ca dovada pentru organele de politie, in cazul unei situatii mai dificile.

Vrei camere supraveghere AXIS? Ia legatura cu cei de la Badas Business! Iti vor oferi consultanta de specialitate pentru achizitionarea lor si se vor ocupa si de montare, mentenanta, respectiv service. Preturile sunt foarte bune!

 

Informatii utile despre brandul AXIS

 

AXIS este compania care a lansat pe piata prima camera de supraveghere, si anume AXIS 2000. Gandita sa ofere imagini de o calitate cat mai buna, aceasta camera a facut parte din primul sistem video de retea, facilitand accesarea materialelor de la distanta, prin intermediul oricarui broswer. Tocmai de aceea se poate afirma, fara nici o indoiala, ca firma AXIS a revolutionat domeniul sistemelor de supraveghere prin trecerea de la tehnologia analogica la cea digitala. De aproximativ 15 ani, insa, se ocupa cu supravegherea video IP, in oferta de produse regasindu-se echipamente si produse necesare pentru acest lucru.

Trebuie adaugat ca AXIS se afla inclusiv in topul furnizorilor de encodere video.

Partener de nadejde in afaceri – Badas Business

Firma Badas Business isi desfasoara activitatea in domeniul sistemelor de supraveghere. Serviciile oferite clientilor constau in vanzarea, montarea, intretinerea si service-ul necesare pentru sisteme de securitate si echipamente de birotica.

In afara de aceste lucruri, trebuie mentionat si faptul ca firma Badas Business isi desfasoara activitatea conform standardelor ISO, avand certificate care atesta implementarea sistemului de management al calitatii si de mediu.

Din oferta poti achizitiona: camere supraveghere AXIS, laminoatoare, distrugatoare documente, multifunctionale, interfoane, economizoare, incuietori / bratari etc.

Alege tot ce e mai bun pentru afacerea ta! De ce sa cheltuiesti multi bani si sa angajezi personal pentru supraveghere, daca oferta Badas Business, de camere supraveghere AXIS, este mult mai eficienta si ofera rezultate foarte bune? Profita de acest lucru si comanda-ti echipamentele de care ai nevoie!

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Invatatorului, nr. 52, Sector 4

Telefon: 0216.822.021, 0722.675.309