Gradinita particulara Bucuresti – La Bell, copilul se va simti ca acasa!

sala-de-grupa-2Nu te mai ingrijora ca nu ai gasit nici o gradinita pentru copilul tau! Mergi direct la Bell, o gradinita particulara Bucuresti, si inscrie-ti micutul! Oferta variata de programe, personalul calificat si spatiul amenajat si dotat corespunzator sunt trei dintre cele mai mari avantaje pe care le vei avea.

Sa facem cunostinta cu Gradinita Bell!

Daca locuiesti in Sectorul 2 al Capitalei, e pacat sa traversezi orasul ca sa-ti duci copilul la alta gradinita decat Bell. De ce? In primul rand, pentru ca e foarte aproape de tine, astfel ca nu mai pierzi timp in trafic zi de zi, acele zeci de minute putand fi alocate odihnei, relaxarii, cumparaturilor etc. In al doilea rand, oferta pentru prichindei la aceasta gradinita particulara Bucuresti este foarte variata. Ei vor invata aici limba engleza, predarea facandu-se intensiv in aceasta limba (lectiile sunt concepute dupa un curriculum britanic), vor putea sa se inscrie la multe activitati optionale (cum ar fi: inot, muzica, dans, actorie, aikido etc.), vor putea participa la activitati extracuriculare etc. Cat despre parinti, ei bine, acestia vor putea alege pentru micutii lor cel mai bun program after school din oferta.

Mai vrei motive pentru a-ti inscrie copilul la aceasta gradinita particulara Bucuresti? Atunci afla ca ea este acreditata de Ministerul Educatiei. Asadar, din start stii ca nu ai de-a face cu vreo unitate fantoma, ale carei servicii si oferta sunt de o calitate indoielnica.

Informatii utile despre Gradinita Bell!

Daca lucrezi de dimineata pana dupa-amiaza si nu ai cu cine lasa copilul, inscrie-l la un program after school de la Gradinita Bell. Vei avea siguranta ca e supravegheat tot timpul, indiferent ca mananca, invata ori se joaca. Va participa la diferite activitati, astfel ca nu se va plictisi in nici un moment, ba chiar va invata lucruri noi; va lua cunostinta cu o limba de circulatie internationala, lucru de mare ajutor oriunde va merge la scoala s.a.m.d.

Mai mult, daca parintele e foarte ocupat, copiii isi vor putea face temele cu ajutorul unui invatator. Iar daca se va intampla vreodata ca mama sau tata sa intarzie, aceasta gradinita particulara Bucuresti va asigura pentru micuti chiar si transportul la domiciliu dupa terminarea programului de after school.

In oferta Gradinitei Bell ai 2 pachete educationale. Daca primul presupune sa iei copilul la ora 13.00, al doilea e pentru ora 18.00. Ce vor face mezinii familiei cat timp vor fi la after school? Ei bine, vor avea activitatile comune, in primul rand, isi vor face temele si se vor juca. La intervale bine stabilite vor servi 2 mese principale si 2 gustari, iar in functie de pachet, vor dormi. Mancarea nu va fi adusa de la nici un restaurant, ci va fi pregatita in bucataria proprie, dotata corespunzator si avand personal calificat. Atunci cand vremea va permite, se vor putea plimba in aer liber, vor merge la zoo si la muzee s.a.m.d. Pentru orice eventualitate, Gradinita Bell are si o asistenta medicala. Aceasta va interveni ori de cate ori va fi necesar.

Daca micutul tau are intre 2 si 6 ani, du-l la Gradinita Bell! Va fi intr-atat de incantat, incat nu va mai dori sa mearga in alta parte! Si de ce ar face-o, din moment ce aici va fi supravegheat de un personal calificat, va invata lucruri noi, se va juca, se va distra, va socializa si isi va face prieteni? Ia legatura cu un reprezentant al Gradinitei Bell, o gradinita particulara Bucuresti, si intereseaza-te de ce anume ai nevoie pentru a-ti inscrie copilul.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Mecet, nr. 53, Sector 2

Telefon: 0728.694.516