UPS-uri on-line

UPS-uri on-line

UPS-uri on-line

Intotdeauna au existat diverse motive pentru care activitatea unei companii este intrerupta pe termen scurt sau lung. Printre acestea putem preciza si bine cunoscuta intrerupere de curent. Lipsa unei surse de curent poate afecta pe termen lung datele stocate in serverele firmelor, care daca nu au un sistem de back-up bine configurat, informatiile se pot pierde astfel foarte usor. Recuperarea acestora in unele cazuri este aproape imposibila, timpul alocat introducerii acelor date va fi considerat inutil, toata activitatea va fi data peste cap, termenele de finalizare ale proiectelor vor fi prelungite si multe altele. Pentru a nu avea astfel de neplaceri, mai ales daca dumneavoastra sunteti proprietarul unei companii, este indicat sa utilizati surse UPS, iar ca firma vi le poate oferi spre achizitie putem preciza printre altele Mix Equipment, companie ce comercializeaza UPS-uri on-line si numeroare alte produse.

Mix Equipment reprezinta oare garantia solutiilor problemelor noastre, in special daca avem nevoie de UPS-uri online?

Mix Equipment este o companie nou infiintata in Romania. Ca principal obiect de activitate, aceasta firma s-a axat pe comercializarea motoarelor si echipamentelor motorizate, utilizate in special in domeniul industrial, in agricultura sau chiar in marile companii. Cateva dintre produsele pe care Mix Equipment le are pe stoc in acest moment sunt: UPS-uri on-line, generatoare de sudura, motoare termice, pompe, motopompe si instalatii de irigat. Pentru activitatea prestata, compania Mix Equipment detine standardul ISO 9001: 2008, astfel puteti fi siguri ca produsele acestora sunt de calitate. Daca doriti sa va informati cu privire la toate produsele aflate momentan pe stoc, nu doar cele enumerate mai sus, inclusiv cu privire la UPS-uri on-line, pe site-ul mixmem.ro puteti gasi detalii despre fiecare categorie de produs in parte.

Ce cuprinde oferta firmei Mix Equipment referitoare la UPS-uri on-line?

Pentru cei ce nu cunosc acest termen, UPS in traducere libera inseamna sursa de alimentare neintreruptibila (Uninterruptible power supply). Acesta este un aparat electric, ce are ca principal rol furnizarea de energie electrica in cazul unei intreruperi de curent. In momentul in care sursa principala de energie se intrerupe din diverse motive, UPS-urile on-line intra automat in functiune, generand o cantitate suficienta de energie pentru ca activitatea companiei sa nu fie intrerupta. Acest proces are loc pana in momentul in care se reia procesul de transmitere al energiei de la furnizorul local. In acel moment UPS-urile on-line intra in stand-by pana la urmatorul eveniment similar. Astfel, aceste intreruperi de curent sunt practic inexistente, iar activitatea companiei nu va avea de suferit.

Referitor la UPS-uri on-line, compania Mix Equipment comercializeaza pe acest segment produse realizate de firma SINERCOM SRL din Italia. Puteti alege din peste 30 de modele existente pe stoc, aici fiind incluse si UPS-uri off-line. Puterea acestor UPS-uri on-line variaza intre 1 kVA si 800 kVA, in functie de nevoile si preferintele fiecaruia. Ca principale subcategorii putem enumera: UPS-uri on-line cu dubla conversie – JAGUAR, UPS-uri on-line cu dubla conversie tip rack de 19” – PANTHER, UPS-uri on-line cu dubla conversie – LEOPARD si UPS-uri on-line cu dubla conversie – LION. Pentru fiecare dintre acestea, pe site-ul www.mixmem.ro gasiti o scurta descriere. Tot aici veti gasi atasata o lista cu principalele caracteristici ale utilizarii unor UPS-uri on-line.

Mix Equipment – UPS-uri on-line pentru o activitate lipsita de griji

Pentru informatii suplimentare cu privire la achizitionarea unor UPS-uri on-line, puteti alege mai multe modalitati pentru a-i contacta pe angajatii firmei oradene: telefonic, fax, e-mail, prin completarea formularului de contact atasat pe site-ul firmei, sau puteti merge direct la sediul firmei din Oradea. Alegeti UPS-uri online – energie suplimentara pentru o activitate continua.

admin

admin