Carucioare bebe de la Magazinul-mamicilor.ro

carucioare bebe

carucioare bebe

Copiii nou-nascuti iubesc miscarea si adora sa descopere mereu lucrurile noi din lumea unde tocmai s-au nascut, de aceea, poate una dintre activitatile cele mai placute pentru ei este plimbarea. Plimbarea bebelusilor este placuta si usoara, pentru parinti si copii, daca se utilizeaza pentru asta un echipament special, care trebuie sa fie practic si versatil. Bebelusii necesita ingrijiri speciale, chiar si sau poate mai ales mai ales in timpul plimbarilor, ei trebuie sa stea intr-o pozitie cat mai confortabila cand sunt plimbati ca sa se bucure de o experienta cat se poate de placuta in plimbarea in aer liber, pana o sa inveate sa mearga, sa alerge singuri. Din aceste motive, un carucior pentru bebe, de plimbare care sa fie potrivit reprezinta o alegere grea, atunci cand parintii se decid sa pleace in cautarea echipamentului ideal pentru cei mici.

Un aspect important cu referire la echipamentele pentru cei mici cu precadere la carucioare este acela ca trebuie sa fie extrem de versatile si nu in ultimul rand, practice. Asta presupune ca un carucior sa fi utilizat in diferite si mai multe feluri, pe o perioada cat se poate de indelungata, mai ales ca se stie cat de repede cresc bebelusii. Din acest motiv este extrem de importanta alegerea cea mai buna in cazul cumpararii unui carucior.

Spre exemplu, sunt pe piata tipuri de carucioare care sunt multifunctionale, au accesorii ce pot fi utilizate in diferite feluri, de acee, unele se gasesc sub forma unui carut sport, a unui scaun auto, altele sunt de tip cosulet, utile si pentru dormit si pentru transportat si vin impreuna cu accesorii cum ar fi geanta de bebelusi , geanta in care pot sa fie depozitate orice lucru necesar in timpul plimbarii, huse utile in caz de ploaie, huse folosite pentru protectia impotriva insectelor si altele care sunt acoperitoare pentru picioare.

In magazinele de specialitate, clientii gasesc echipamente pentru copii de toate varstele si care pot si utile indiferent de nevoi. Indiferent ca vorbim despre camera copilului, despre mesa sau jucarii, toto ce este necesar pentru dezvoltarea si cresterea unui nou-nascut gasiti intr-o mare varietate in magazinele de specialitate, inclusiv online. Echipamentele pentru cei mici sunt fabricate de producatori renumiti si aduc odata cu ele cu garantia durabilitatii si a calitatii.

Dintre tipurile de carucioare existente pe piata, carucioarele sport ocupa un segment important.

Ca si principale caracteristici ale acestui tip de carucior sunt de mentionat plierea umbrela, spatar reglabil din mai multe pozitii, chiar si aproape la orizontala potrivit pentru somn, copertina care este reglabila pe 3 pozitii, centura de siguranta in cinci puncte, bara detasabila, rotile din fata care sunt intotdeauna pivotante, cauciucul siliconat din care sunt fabricate.

RoŇ£ile din spate au frane ce pot fi accesate doar printr-o singura apasare si utilizand un sistem de supensie.

Acest tip de carucior au si un cos de depozitare foarte practic, prezinta inchidere de siguranta si manere reglabile.

Un alt tip de carucior foarte utilizat este carucior 3 in 1.

In cazul acestui carucior, fiecare piesa, accesoriu si tesatura a fost gandita minutios in asa fel incat produsul finit sa indeplineasca toate cerintele clientilor.

 

admin

admin