Casa dumneavoastra este in siguranta cu hidroziolatii terase de la Procas Expert Construct!

Lucrarile de hidroizolatie reprezinta o caracteristica destul de obligatorie pentru orice casa, apartament sau constructie. Acestea va protejeaza locuinta, mai exact structurile exterioare ale acesteia, contra infiltratiilor de apa. Chiar daca apa este necesara pentru supravietuirea oamenilor, in ceea ce priveste constructiile, aceasta are efect distructiv. Ea patrunde in profunzime si duce la aparitia mucegaiului sau mirosurilor neplacute, precum si la distrugerea completa a structurii.

De aceea, Procas Expert Construct vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai moderne solutii de hidroizolatie, printre care si lucrari de hidroizolatii terase. Aceasta echipa de experti va ofera o gama variata de servicii, precum hidroizolatii terase necirculabile, circulabile, gradini suspendate sau ranversate. Totul se executa cu echipamente si materiale de calitate superioara, astfel ca nu lucrarile sunt rezistente si va protejeaza casa de orice infiltratie de apa.

De preferat este sa apelati la aceste servicii inca de la inceputul constructiei, intrucat costurile sunt mai reduse. Insa , in cazul in care nu v-ati pregatit din timp si va confruntati cu astfel de probleme aparute brusc, Procas Expert Construct intervine prompt si eficient in orice situatie. Asadar, odata efectuate aceste lucrari, acestea nu mai au nevoie de intretinere sau consolidare suplimentara.

Hidroizolatii terase – aspecte generale

In cazul in care nu stiati, aproximativ 95% din problemele care apar la orice locuinta sunt cauzate de lipsa hidroizolatiei sau lucrarilor de hidroizolatie realizate prost. De aceea, ar trebui sa acordati mai multa atentie acestu capitol important pentru constructia dumenavoastra in care veti locui o mare parte din viata, daca nu chiar toata viata. Asadar, partile care vin in contact cu apa si umezeala excesiva trebuie protejate cu diverse componente de etansare si materiale care prezinta un grad inalt de impermeabilitate.

Aceste hidroizolatii terase au rolul de a proteja constructia impotriva actiunii apelor freatice, apelor provenite din averse si nu numai. Apa este un factor agresiv puternic, ce poate avea efecte majore asupra structurilor de constructie, mai ales pe termen lung. Ce se intampla mai exacr? Armaturile si piesele metalice corodeaza, iar betonul se degradeaza. De asemenea, schimbarile bruste cauzate de inghet dezghet pot duce la afectarea acestor structuri.

Materialele isi pierd capacitatea de a izola termic si astfel apare igrasia, mucegaiul si mirosurile neplacute, indiferent ca este vorba despre o terasa, acoperis, fundatie etc. Pentru a se obtine hidroizolatii terase de buna calitate este important sa se foloseasca materiale bune, totul sa se faca organizat si cat mai exigent.

Apeleaza cu incredere la Procas Expert Construct pentru hidroizolatii terase de calitate!

Apa va da batai de cap, iar terasa dumenavoastra pare ca pierde din rezistenta pe zi ce trece? Procas Expert Construct stie exact ce trebuie facut si pentru asta va pune la dispozitie cele mai bune servicii de hidroizolatii terase. Acestea sunt realizate cu maxima rigurozitate, materiale de calitate superioara si viteza mare de executie, pentru ca problema sa fie solutionata in cel mai scurt timp.