Daca vrei sa urmezi cursuri de manichiura pedichiura Bucuresti, apeleaza cu incredre la Elite Nail Art!

de calificare pentru a te perfectiona, atunci raspunsul il reprezinta Elite Nail Art! Elite Nail Art este o scoala aflata in Bucuresti, oferind tuturor doamnelor si domnisoarelor interesate, cursuri de calificate in domeniu. Oferta scolii Elite Nail Art este variata, acesta cuprinzand cursuri de manichiura pedichiura Bucuresti, cursuri unghii false, cursuri unghii cu gel si acril dar si cursuri de coafor. Toate aceste cursuri sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursurile de manichiura pedichiura se adreseaza persoanelor care isi doresc si vor sa lucreze la un nivel profesionist si nu in ultimul rand sa obtina o calificare in domeniu. Cursurile cuprind partea teoretica dar si o parte practica, acesta realizandu-se pe modele. Asadar, daca vrei sa te perfectionezi in acesta maserie si iti doresti sa ai si o diploma recunoscuta, apeleaza la Elite Nail Art !

De ce sa apelezi la cursuri manechiura pedichiura Bucuresti puse la dispozitie de catre Elite Nail Art!

Scoala Elite Nail Art se ocupa de pregatirea cursantilor/ cursantelor, atat din punct de vedere teoretic dar si practic. Absolvind cursuri de manichiura pedichiura Bucuresti iti va mult mai usor sa te angajezi in domeniu. Scoala pune la dispozitia celor care urmeaza cursurile de manichiura pedichiura si nu numai, aparatura de ultima generatie si profesori specializati in domeniu care te vor ajuta sa te perfectionezi in domeniu. Absolvind cursurile acestei scolii, vei acumula un bagaj impresionant de cunostiinte, cu aptitudini practice dar si cu un certificat de calificare. Continutul unui curs de manichiura pedichiura se imparte in: anatomia unghiilor si bolile acestora, normele de PM si PSI, igiena ( inclusiv produsele pentru dezinfectare si aparatele de sterilizat), consultul personalizat al clientilor, notiuni importante despre produse si instrumentar, manichiura clasica/ frantuzeasca, pedichiura clasica, realizarea corecta a masajului mainii si al piciorului, aplicarea corecta a ojei sau a lacului de unghii, inclusiv French si sfaturi despre cum viitoarele cliente isi pot ingriji acasa manechiura sau pedichiura.

La finalul cursului vei obtine un certificat de calificare profesionala emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, diploma Elite Nail Art, produse profesionale si aparatura de top iti vor fi puse la dispozitie gratuit, asa cum am mai mentionat de catre scoala.

Pentru a te inscrie la cursurile oferite de catre Elite Nail Art ai nevoie de buletinul de identitate, certificatul de nastere, certificatul de casatorie daca este cazul si de diploma de studii ( este obligatoriu sa fi absolvit invatamantul minim obligatoriu, 8 clase) si nu il ultimul rand adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca esti apt/ apta pentru cursul pe care doresti sa-l urmezi. Cursuri manichiura pedichiura Bucuresti se desfasoara pe o perioada de 10 saptamani.

Cursuri manichiura pedichiura Bucuresti oferite de catre profesionistii in domeniu – Elite Nail Art!

Nu mai sta pe ganduri si alege sa te perfectionezi alegand sa urmezi cursuri manichiura pedichiura Bucuresti de la Elite Nail Art! Unul dintre avantajele de care vei beneficia alegand aceste cursuri , este certificatul de calificare profesionala care iti va permite sa profesezi atat in tara cat si in Uniunea Europeana. Pentru mai multe informatii despre cursuri manichiura pedichiura Bucuresti, acceseaza pagina web www.cursuri-unghii-false.ro