Executor judecatoresc in Satu Mare? Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe si te bucuri de eficienta!

executor judecatoresc

executor judecatorescNeputinta unora dintre datornici de a-si mai putea achita ratele scadente..se plateste.

Mai exact, cel care are de recuperat o suma de bani de la un rau platnic are la dispozitie alternativa executorului judecatoresc. Astfel, sunt evitate situatiile neplacute, refuzurile de orice fel dar si amanarile datornicilor. Solutia este una practica si in mare voga printre cei care au de recuperat sume de bani sau bunuri. Asadar, daca ai imprumutat si vrei sa-ti vezi banii inapoi, alege serviciile unui executor judecatoresc.

Locuiesti in Satu Mare si vrei sa te bucuri de profesionalismul unui executor judecatoresc cu experienta si multe dosare finalizate cu brio? Apeleaza la Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe, locul unde poti sa te adresezi cu incredere ca vei beneficia de solutii eficiente in problemele cu care te confrunti.

Biroul executor judecatoresc Danciu Gheorghe Radu este specializat in indeplinirea procedurilor specifice de executare silita civila, notificarea actelor, recuperarea pe cale amiabila si prin executare silita a creantelor. Solutiile puse la dispozitie de specialistii firmei sunt unele premium astfel ca ai garantia unui rezultat pe masura asteptarilor.

Colaborarea cu Biroul Judecatoresc Danciu Gheorghe decurge extrem de usor, de rapid si in beneficiul tau!

Executor judecatoresc, sau cum sa-ti fie respectate drepturile!

Prima regula atunci cand imprumuti o suma de bani: asigura-te ca o vei primi inapoi, la data stabilita. Daca mergi pe principiul increderii, te vei confrunta, la un moment dat, cu amanari, telefoane inchise si, in general, atitudine ostila din partea celui care-ti datoreaza bani. Poti evita toate aceste situatii neplacute apeland la un executor judecatoresc.

Ce este un executor judecatoresc?

Executorii judecatoresti sunt investiti sa indeplineasca un serviciu de interes public. Executarea silita a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii se efectueaza de catre executorii judecatoresti, daca legea nu prevede altfel.

Ce atriburii are un executor judecatoresc?

– punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii;
– notificarea actelor judiciare si extrajudiciare;
– comunicarea actelor de procedura;

-recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante;

-aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca;
– constatarea unor stari de fapt in conditiile prevazute de Codul de procedura civila;

Ce presupune o executare silita?

Procedura executarii silite incepe in baza unei cereri de executare silita formulata de catre creditor si depusa in original la sediul executorului judecatoresc impotriva debitorului, insotita de o taxa de timbru, titlul executoriu in original si alte inscrisuri necesare dosarului de executare silita. Astfel, recuperarea creantelor se face pe cale amiabila si in termenii stabiliti de lege.

Locuiesti in Satu Mare? Iata la ce executor judecatoresc poti apela

Daca vrei sa ai garantia ca drepturile iti sunt respectate chiar si atunci cand imprumuti o suma de bani, alege sa ai alaturi un executor judecatoresc. Daca locuiesti in  Satu Mare poti apela la Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe.

Poti apela la Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe pentru :

– executare dispozitii judecatoresti

– executari directe

– evacuari

– incredintare minori

– puneri in posesie

– executari indirecte

– urmarire creante

– popriri

– notificare acte

– comunicare acte procedura

– recuperare creante

– intocmire procese verbale de constatare

– aplicare masuri judecatoresti

– constatare stari de fapt

– consultatii constituire acte

Amanunte despre servciile  puse la dispozitie de Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe gasesti pe www.executorsatumare.com.