Folositi tencuiala decorativa pentru un design complet

tencuiala decorativa

tencuiala decorativa

Un concept modern de living nu poate exista fara o combinatie rafinata dintre culoare, forma si textura, iar daca vi s-a intamaplat vreodata sa va indragostiti de o poza de pe internet in care exista un concept de amenajare interioara veti constata ca orice mare designer interior opteaza pentru aceasta combinatie. Sipo este furnizorul dumneavoastra de solutii pentru intretinerea si vopsirea peretilor si nu numai, iar pe langa lavabilele standard ce vin intr-o multitudine de culori si nuante, tot aici veti gasi de tencuiala decorativa ce poate oferi o noua dimensiune camerei dumneavoastra.

Principiul formelor, texturilor si a culorilor

Exista foarte multe tipuri de tencuiala decorativa incepand cu cea siliconica, cu granule de siliciu si alte materiale ce ofera o textura cristalina dar si tencuieli cu diferite granulatii. Toate acestea sunt perfecte pentru a oferi acel “ceva” oricarui proiect de amenajari interioare. Spuneam mai devreme ca eleganta in designul interior se poate obtine doar prin combinarea elementelor cromatice cu cele de textura si forma, iar acest lucru daca este facut corect, poate da rezultate fantastice.
Pentru cei ce doresc sa foloseasca tencuiala decorativa pentru accentuarea unor anumite zone ale livingului, insa acest lucru poate fi facut si in alte spatii cum ar fi dormitorul sau holul. De cele mai multe ori vedem concepte de design interior unde dimensiunea palpabila (asa cum mai este denumita textura) lipseste cu desavarsire lasand impresia de “plat” sau monoton. Un designer cu o viziune artistica unica stie acest lucru iar daca ar fi sa ne uitam la conceptele celor mai renumiti designeri interiori din lume cum ar fi David Kleinberg, Jane Showers, Jamie Drake sau Anthony Baratta (lista poate continua) peste tot vom vedea un joc intre forma, culoare si textura indiferent ca vorbim despre spatiul unei camere ca si volum sau peretele din living.

Un mod creativ de a folosi tencuiala decorativa Deutek

Asadar, concluzionand prima parte a acestui articol putem spune ca doar prin combinarea acestor 3 elemente se poate obtine un concept elegant, atragator si plin de viata. Tencuiala decorativa poate fi folosita in foarte multe moduri creative, incepand prin producerea de modele in relief cu diferite texturi, pana la crearea de modele diferite modele care sa respecte tema principala a designului. O idee, spunem noi interesanta, ar fi aceea de a crea discuri din tencuiala decorativa pe peretele principal (in principiul acolo unde este plasata plasma sau canapeaua) al livingului (sau oricare alt perete) care pot fi colorate intr-o nuanta mai puternica.
Pe langa elemetele de tencuiala decorativa circulare mai puteti opta pentru pastrarea temei circulare prin folosirea unui mobilier bazat pe aceasta forma, dar si a unor decoratiuni care sa vina sa contracareze forma circulara (pentru un echilibru vizual perfect). Asadar, dupa cum spuneam si intr-un alt articol, singura limita atunci cand vine vorba de tencuiala decorativa este imaginatia dumneavoastra. Sfatul nostru final este acela de a va inspira din tot ceea ce va inconjoara si mai ales, din natura; iar ca pont, puteti ingloba proportia lui Fibonacci. Va asteptam pe siteul nostru www.sipo.ro locul unde puteti achizitiona vopsea sau tencuiala decorativa Deutek.

admin

admin