Case de marcat ieftine pentru fiecare business!

case de marcat ieftine

Daca sunteti in cautarea unor case de marcat ieftine, va recomandam sa apelati la produsele comercializate de catre societatea ECR Distribution din Timisoara intrucat este avizata de catre organele abilitate pentru desfasurarea acestei activitati, voi beneficiind astfel de garantia calitatii si a fiabilitatii.

Case de marcat ieftine de la ECR Distribution!

case de marcat ieftinePentru ca atat calitatea, cat si preturile mici reprezinta criterii care stau la baza deciziei de a cumpara a clientilor in general, compania ECR Distribution a reusit sa le imbine pe ambele si sa satisfaca in acest mod, cerintele si necesitatile tuturor acelora care au apelat la produsele oferite spre vanzare. Va punem la dispozitie o varietate de modele de case de marcat, noi sau second-hand, insa indiferent de alegerea facuta, va asiguram ca veti fi foarte multumiti de ea.

Portabile, de marime medie sau mare cu imprimante fiscale, casele de marcat de la ECR Distribution reprezinta alegerea ideala pentru acele activitati desfasurate in locuri unde nu exista o sursa permanenta de curent electric (parcari, transport, etc.), cat si pentru magazinele mici, mijlocii sau mari, pentru restaurante, hoteluri, etc., facilitand procesul de vanzare-cumparare.

Avantaje case de marcat ieftine

Utilizand astfel de echipamente, va asigurati ca afacerea pe care o detineti se realizeaza in parametri legali, in conformitate cu normativele specifice din acest domeniu si mai mult decat atat, veti reusi sa tineti mai usor si mai corect, evidenta vanzarilor si a cumpararilor de produse si servicii, care s-au efectuat intr-o anumita perioada de timp. Pe langa aceste doua avantaje extrem de importante, mentionam si urmatoarele:

  • sunt fiabile;
  • imprimare clara a bonurilor fiscale;
  • sunt usor de utilizat;
  • nu necesita intretinere speciala;
  • au o durata indelungata de exploatare;
  • au o constructie robusta si compacta;
  • au dimensiuni reduse;
  • sunt rezistente la socuri si la alti factori fizici.

Caracteristici ale caselor de marcat

In ceea ce priveste caracteristicile caselor de marcat, putem spune ca fiecare model are diferite functii si ca inainte de a achizitiona un anumit tip, va rugam sa verificati ca indeplineste cerintele si necesitatile voastre. Mai multe detalii despre aceste caracteristici puteti gasi pe pagina de internet ecr-distribution.ro sau consultand un reprezentant al companiei. Acum vom aminti doar cateva dintre caracteristicile ce le pot avea unele dintre modele: tastatura prezinta protectie impotriva conditiilor de umiditate, incarcarea se poate face cu acumulator si/ sau de la o priza de curent, plata se poate face in trei moduri (numerar, cu bonuri de masa sau cu cardul), se pot utiliza impreuna cu alte aplicatii de tip software putand fi conectate la alte tipuri de echipamente (cantare, scannere pentru coduri de bare, s.a.), etc.

Cui ne adresam?

Casele de marcat fiscale sunt destinate tuturor acelor companii ce activeaza in domeniul de retail si servicii si care au obligatia de a emite bonuri fiscale. Diversitatea de modele este o garantie a faptului ca aici veti gasi produsul care sa satisfaca nevoile specifice ale fiecaruia in parte.

Alegeti casele de marcat de la ECR Distribution! Toate au memorie fiscala in conformitate cu legislatia financiara, fiind omologate si indeplinind toate conditiile de functionalitate. Va asteptam!