Castel Distribution iti recomanda cablu FTP

castelDaca esti in cautarea unei companii care se ocupa de comercializarea instalatiilor de diferite tipuri, atunci cautarea a luat sfarsit. Iti propunem sa te adresezi companiei Castel Distribution, deoarece detine o gama larga de produse din care fac parte si cablurile de fibra optica, cablu FTP, cablu UTP, si nu numai.

Pentru a achizitiona cablu FTP apeleaza la compania Castel Distribution

In urma cu mai bine de 12 ani, in domeniul instalatiilor isi facea aparitia compania Castel Distribution. S-a remarcat rapid prin calitatea produselor comercializate ce au multumit si cei mai exigenti clienti. De atunci si pana in prezent, compania si-a pastrat renumele si locul fruntas in randul firmelor de specialitate. Tehnologia a avansat continuu, iar Castel Distribution a urmat aceasta evolutie prin produsele pe care le-a comercializat. Din gama variata de articole face parte si cablu FTP, initiale ce vin de la Foiled Twisted Pair. Mai exact este vorba de nu cablu torsadat ecranat cu folie.

Compania Castel Distribution comercializeaza cablu FTP de date sau cu sufa. Indiferent de necesitati, vei gasi produsele de care ai nevoie. Calitatea acestora si pretul redus, au adus un flux constant de clienti. Pentru intrebari suplimentare nu ezita sa te adresezi companiei. O echipa instruita corect iti va sta la dispozitie cu cele mai bune informatii, astfel incat sa faci cea mai buna alegere.

Cablu FTP – calitate garantata de Castel Distribution

Ce este mai exact un cablu FTP? Daca esti pasionat de electronica, sau doresti sa stii mai multe informatii tehnice legate despre acest cablu, atunci iti spunem ca este vorba de un cablu UTP ce are conductorii inveliti intr-o folie exterioara de ecranare. Aceasta are rolul de a proteja contra interferentelor externe si rolul de conductor de impamantare electrica. In general acest cablu este utilizat in telefonie, in cadrul retelelor de calculatoare, in supravegherea video, si lista poate continua.

In general au rolul de a transmite semnalul pana la 100 m. Au o rezistenta sporita in cazul conditiilor meteo nefavorabile si pot rezista la temperaturi cuprinse intre aproximativ -20 grade Celsius si 60 grade Gelsius. Sunt produse fiabile fabricate de companii de renume. Ai siguranta ca ai ales un distribuitor competent, gata oricand sa te ajute.

Castel Distribution iti propune un magazin online de unde poti comanda direct produsele necesare. Nu va mai fi nevoie sa caut prin toate magazinele, echipamentele de care ai nevoie. Economiseste timp pretios si, de ce nu, bani. Ca in orice magazin online, si aici adaugi produsele dorite in cos si plasezi comanda. In cel mai scurt timp vei intra in posesia produselor comandate si te vei bucura de calitatea acestora.

Pentru instalatii de orice fel adreseaza-te companiei Castel Distribution. Sediul companiei si punctul de lucru se afla in Ilfov, Popesti Leordeni, Str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu Nr. 14. Pentru informatii suplimentare poti contacta compania telefonic apeland la numarul 0213.611.940, sau printr-un email la adresa office@castel.ro. Indiferent de necesitati, la Castel Distribution vei gasi exact ceea ce cauti, fie ca doresti cablu FTP, LED-uri, sau alte produse asemanatoare.