Cate tipuri de pompe submersibile cunoasteti? – Sonnek Engineering

Pompe-de-put-submersibile-vRvSBPe piata exista numeroase tipuri de pompe submersibile in functie de calitatea apei care se doreste a fi transportata, ca sa nu mai spunem si despre numarul mare de modele disponibil pentru fiecare tip de pompa. Asadar, in categoria “pompe submersibile” sunt incluse: pompele submersibile de apa curata, pompe submersibile de apa semi-curata, pompe submersibile pentru drenaj, pompe submersibile pentru ape murdare si pompe submersibile pentru ape reziduale.

Pentru pompe submersibile cu o performanta ridicata, apelati cu incredere la societatea austriaca Sonnek Engineering, ce are sediul in orasul Sibiu. Va punem la dispozitie o gama variata de astfel de produse, printre care si pompe de put submersibile, astfel incat optiunea pe care o veti face sa corespunda necesitatilor voastre. De asemenea, ne vom ocupa personal de furnizarea informatiilor necesare si de asigurarea suportului tehnic de care aveti nevoie, pentru ca voi sa aflati datele corecte in ceea ce priveste debitul care poate fi suportat de aceste echipamente, inaltimile de pompare sau alte date care va sunt utile.

Pompele de put submersibile pe care Sonnek Engineering vi le ofera sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, avand in componenta lor, numai piese superioare, confectionate din materiale de exceptie (fonta gri, inoxul sau bronzul), utilizand o tehnologie de varf. Fiabilitatea, inalta performanta si durata mare de viata, sunt caracteristici ce nu au fost trecute cu vederea de catre specialistii companiei Sonnek Engineering, care au avut grija sa fie indeplinite de cu strictete. Acestea sunt capabile sa functioneze, asigurand un randament excelent, atat in conditii de lucru normale, cat si in conditii de lucru mai grele. Intretinerea acestor echipamente nu este deloc grea, din contra, sunt rezistente la uzura, la socuri si vibratii, la coroziune, etc., iar depunerile solide nu reusesc sa isi faca loc in interiorul instalatiilor.

Pompele pe care le punem in vanzare apartin unor producatori renumiti in domeniu, precum: Tsurumi, Affetti, Savino, Caprari, Brinkman. Sfera de aplicabilitate a pompelor submersibile este foarte larga, acestea putand fi utilizate in multiple arii de activitate: constructii, industrie, agricultura, domeniu edilitar, casa si gradina, etc. Daca nu v-ati dat seama pana acum, ce sunt pompele submersibile, trebuie sa stiti ca sunt acele echipamente electrice, care au rolul de a pompa apa.

In functie de aplicatiile in care se utilizeaza, variaza si caracteristicile accesoriilor, precum, lungimea cablului electric sau franghia de coborare. Datorita parametrilor tehnici, pompele submersibile comercializate de compania Sonnek Engineering satisfac cele mai exigente cerinte din diferite domenii de utilizare. Acestea pot extrage cu usurinta apa, iar viteza lichidelor depinde de modelul de pompa. Greutatea produselor nu este foarte mare, ceea ce inseamna ca se pot manevra cu usurinta.

Bazele companiei austriece Sonnek Engineering au fost puse cu mult timp in urma, in anul 1930, specializandu-se in domeniul tehnicii fluidelor si al constructiilor de instalatii. Pe langa produsele propriu-zise, apeland la noi, veti avea parte si de servicii complete de montaj, automatizari, punere in functiune, reparatii, s.a.

Numarul mare de parteneriate incheiate de-a lungul existentei care s-au soldat cu laude si cuvinte de apreciere, calitatea produselor si a serviciilor oferite, ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de acest domeniu.