Cauti Cabinet psihologic Bucuresti? Alege Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu

bae638251d66f8a6a50ee402da628c63Atunci cand ne aflam in situatii pe care nu le mai putem gestiona singuri ceea ce ne ramane este sa cerem sfatul unui specialist. Popescu Andreea va ofera consiliere psihologica Bucuresti in schimbul unor tarife ce pot fi stabilite in functie de situatia financiara a fiecarui pacient. Avand ca specializare Facultatea de Psihologie si titlul de psiholog clinician autonom, dar si fiind membru a Colegiului Psihologilor din Romania, Popescu Andreea va pune la dispozitie toata experienta si stiinta dobandita in tot acest timp, pentru a va rezolva problemele.

De ce sa mergem la un psiholog?

Ne putem duce la un psiholog din mai multe motive. Ne ducem atunci cand realizam ca avem o problema pe care nu o mai putem gestiona singuri. Sau, atunci cand  realizam ca cei din jur ne zic ca avem o problema si ne recomanda sub o forma sau alta sa ne ducem sa „vorbim cu cineva” (pentru ca ei nu stiu ce sfat sa ne mai dea).Atunci cand vi se impune sa mergeti la psiholog nu uitati sa mentionati acest lucru psihologului.

Pe cine aleg?

Alegeti terapeutul cu care va simtiti in largul dumneavoastra, pe care sa-l puteti considera prieten, confesor, pentru ca aveti de parcurs un drum lung impreuna. Popescu Andreea este unul dintre acei terapeuti. Moreau considera ca „persoana conteaza mai mult decat metoda”, deoarece daca nu simtiti o legatura empatica cu terapeutul nu va veti deschide lui intr-u totul si nu veti fi sinceri. Iar daca nu veti fi sinceri , nu il veti minti pe el ci pe voi insiva.

Pe de alta parte, daca pacientul nu vrea sa se faca bine sau nu este pregatit pentru vindecare,  nu va putea fi ajutat de catre terapeut si de aici  deducem ca pacientul trebuie sa fie intai motivat, apoi tratat.

Cu terapeutul se colaboreaza, va trebui sa va ganditi bine inainte de a merge la psiholog daca sunteti pregatit sa colaborati. Priviti-l ca pe un prieten. Povestea problemei dumneavoastra poate fi utila pentru amandoi, iar invatamintele si rezolvarea problemei poate fi utila si pentru altii.

Problemele nu pot fi solutionate instantaneu pentur ca nici problemele nu apar instant. Un psiholog nu poate face minuni ca sa va solutioneze problema pe loc si trebuie ca in timp sa va deschideti si sa lasati psihologul sa va ajute.

Prima sedinta este definitorie – studiati ambientul cabinetului, daca puteti avea o relatie deschisa, prietenoasa cu terapeutul, metodele pe care le aplica (e bine sa stie cat mai multe), tarifele practicate.

Nu tarifele sau notorietatea sunt relevante, ci relatia de prietenie pe care o stabiliti sau nu cu terapeutul! Este posibil sa va faceti un prieten pentru toata viata, iar acesta sa fie in persoana doamnei Popescu Andreea.

Asadar, daca sunteti convins ca va doriti cu orice pret sa depasiti criza prin care treceti, cabinetul doamnei psiholog va asteapta. Este necesar sa va faceti o programare in prealabil, dupa care sedintele vor fi stabilite impreuna. Scopul psihoterapiei este sa va ghideze si sa va ajute sa descoperiti ca puterea de schimbare sta in dumneavoastra. Prin urmare, nu mai asteptati si faceti o programare.