Solar Watts – Fiat lux!

Becuri-auto-cu-led-uri-qbn1dPentru ca fiecare dintre noi tocmai a sarbatorit Pastele, a luat lumina si a adus-o in casa, o sa mai vorbim putin despre ea: lumina. Intr-un mod mai prozaic dar practic si eficient. Traim in epoca vitezei si a vitezei informatiei. Se inventeaza, se descopera si se implementeaza tehnologii dupa tehnologii, devine din ce in ce mai greu de tinut pasul cu ele. Iar viteza cu care se schimba lucrurile nu lasa neatinse prea multe domenii. Pana si banalului bec i se cam stinge lumina, pentru a i se pregati o alta, mai clara si mai puternica.

Printre cei care se ocupa de aceasta se afla cei de la Solar Watts, companie infiintata in 2009 si care activeaza in domeniul producerii si montarii de panouri solare si corpuri de iluminat. Bineinteles, tot demersul lor vine in vederea furnizarii energiei electrice. Si bineinteles ca aceeasi firma se ocupa si de importul si distributia unei game variate de produse si corpuri de iluminat pe baza de led-uri, de la panouri, proiectoare si module cu led-uri pana la sisteme solare stradale, trecand prin categoria lampilor industriale, pentru tuneluri sau incastrabile, toate functionand pe baza de led-uri. La ce va ajuta aceste produse? In primul rand, in cazul in care va doriti sa le utilizati, aceste sisteme sunt foarte eficiente, inteligente si va reduc factura la curent cu pana la 80%. Suna bine, nu? Si asta nu e tot: produsele furnizate de firma Solar Watts respecta standardele impuse de legislatia in vigoare, promovand protejarea mediului, dar pastrand in acelasi timp si standardele, nefacand rabat de la calitatea premium cu care si-a obisnuit clientii.

O sa vorbim acum despre un segment anume din gama becurilor cu led-uri, si anume becurile auto cu led-uri. Corpurile de iluminat cu led-uri specifice industriei auto se impart la randul lor in mai multe categorii: in functie de suportul lampii, de utilizarea, puterea si culoarea acestora. De asemenea, se diferentiaza si prin diametrul si unghiul sub care sunt construite. Becurile auto cu led au fost inventate pentru a inlocui lumina clasica de semnalizare, cea de frana dar si becul de sus sau cel pentru lectura. Urmeaza apoi lumina de la tabloul de bord, lumina de ceata, cea de la placuta de inmatriculare, lampa de la portbagaj. Foarte importanta este lumina de la faza scurta/ faza lunga/ lumina de parcare/ care sunt deja si ele inlocuite cu led-uri. Comparativ cu becurile normale, cele cu led au o durata de viata mult mai lunga, in plus, insasi lumina emanata este mai puternica si mult mai clara. Sa vedem in continuare cateva dintre caracteristici: sunt foarte solide si au o durata de viata de 50.000 (cincizeci de mii) de ore de functionare; sunt rezistente la vibratii si la socuri mecanice  puternice; au protectie interna TVS; reduc drastic costurile de intretinere; sunt ecologice, nu contin mercur sau plumb, ceea ce le face nepoluante si prietenoase pentru mediu. Utilizarile sunt multiple, led-urile potrivindu-se oricarui tip de autovehicul: masini, camioane, autobuze, motociclete, biciclete, motoscutere sau alte vehicule. Fiat lux!